Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winkeliers van Delftse woonboulevard krabbelen weer op na verwoestende brand

Eind oktober meldde Wonen360 dat er een hevige brand had gewoed op de meubelboulevard in Delft. De brandweer was dag en nacht bezig geweest de gigantische brand te blussen. Hier waren onder andere de volgende woonwinkels bij betrokken: Beter Bed, Keuken Kampioen, Beddenreus, Bruynzeel Keukens, Gamma, Haco wonen & slapen, Leen Bakker, Grando Keukens & Bad, Kwantum, Scandic Bedden en Jysk.

Nu, ruim drie maanden later na de verwoestende brand, krabbelen de woonwinkels weer op en zijn de eerste winkels weer geopend. Het gaat hierbij om Sanitairwinkel Badkamertien en meubelzaak Haco Wonen & Slapen, omdat deze winkels vrij weinig schade hadden opgelopen. Veel andere winkels zijn nog genoodzaakt hun deuren noodgedwongen gesloten te houden.

Eigenaar van Badkamertien, Wijnand van den Ende, merkt echter nog steeds wel minder klanten dan voorheen. 'Klanten lopen normaal gesproken na hun bezoek aan de Jysk of Carpetright automatisch even langs bij mijn winkel', vertelt hij. Maar die winkels zijn nu nog steeds dicht. 'Je mist daardoor gewoon heel veel indirecte aanloop,'' gaf hij aan bij OmroepWest.

Ondanks dat zijn de ondernemers van de diverse meubelzaken optimistisch en hopen ze op korte termijn open te kunnen. Echter is niet zeker of dat het geval is, want sommige ondernemers hadden horen zeggen in de wandelgangen dat het nog wel eens een jaar kon duren, voordat het zover was. 


Foto ter illustratie: Dreamstime.

Bron: OmroepWest

Publicatiedatum: