Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kvik introduceert designkeuken Bordo in Arizona beige

Het stijlvolle design Bordo van de Deense keukenfabrikant Kvik is begin 2023 beschikbaar in een nieuwe, zachte kleur: Arizona beige. Bordo is het toonbeeld van Deens design en combineert eenvoud en strakke lijnen met organische materialen. Zo zijn de Bordo-kasten en -fronten gemaakt van spaanplaat waarvan minimaal 50% uit gerecycled materiaal bestaat. En tegen de tijd dat je keuken het einde van zijn levensduur heeft bereikt, kan 99% van Bordo opnieuw gerecycled worden. Gecombineerd met een werkblad in laminaat is Bordo een duurzame, Deense designkeuken met een aantrekkelijke prijs.

Als een van de bestverkochte keukens van Kvik is Bordo een bewezen tijdloos ontwerp. Kvik laat zien dat een designkeuken in combinatie met duurzame materialen niet duur hoeft te zijn. Zo is Bordo al verkrijgbaar vanaf €3.738. Op deze manier maakt Kvik duurzaam design niet alleen toegankelijk voor mensen met een groot budget.

Claus Johnsen, head of design bij Kvik: “Onze producten moeten er tegenwoordig niet alleen stijlvol uitzien en betaalbaar zijn, maar ook rekening houden met toekomstige generaties. Dit doen we door duurzaam te produceren, verantwoorde materialen te gebruiken én tijdloze designs te ontwerpen die jaren meegaan. Keukendesign Bordo is hier het prototype van.”

Vanaf januari 2023 is Bordo Arizona beige verkrijgbaar bij Kvik.

Meer informatie:
Kvik
www.kvik.nl 

Publicatiedatum: