Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BNS Crisp verwelkomt 'klinkende namen en prachtige bedrijven uit de interieurbranche'

Klinkende namen en prachtige bedrijven uit de interieurbranche zijn recent toegetreden tot ons partnerbestand, meldt BNS Crisp. Dé beroepsvereniging voor de Nederlandse stylist kon de volgende bedrijven verwelkomen: Candiastrom, Prospectt B.V., De Betoverde Zolder, Decorette NL, Cerriva, Beekwilder | De aantrekkingskracht van presentatiekracht, HOORN deur design, Artex/Kendix-De Ploeg, Tessaas, ConCoen, Robiflex BV en Koppich bij LUNDIA.



Inmiddels heeft BNS Crisp meer dan 80 partnerbedrijven. Bedrijven waarmee BNS Crisp leden een mooie samenwerking kunnen opbouwen. Een netwerk van ruim 350 professionals staat in de startblokken om een samenwerking aan te gaan. Om kennis te delen worden door partnerbedrijven regelmatig bijeenkomsten georganiseerd over productinformatie, materialen en toepassingen zodat BNS Crisp professionals deze producten kunnen verwerken in hun interieurplannen. Zo bezoeken de BNS Crisp leden op 26 januari de gloednieuwe showroom van partner Decolegno voor een inspirerende en informatieve ochtend.

Het bestand van partnerbedrijven is zeer divers en wordt alleen maar groter. Alle interieur invalshoeken zijn ondertussen wel vertegenwoordigd, maar BNS Crisp is altijd op zoek naar uitbreiding. Een brug slaan tussen aanbieders in de markt en interieurprofessionals is het uitgangspunt.

Meer informatie
Bns Crisp
www.bnscrisp.nl

Publicatiedatum: