Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld:

'Erg tof om te zien hoe styliste Hetty het droomhuis naar wens wist in te richten!'

Arnout en Willemijn zijn de trotse eigenaren van een oud familiehuis in Scherpenzeel. Zo’n stijlvol en karakteristiek huis vraagt om een bijzondere inrichting. Daarom schakelden ze KW Wonen in. "Erg tof om te zien hoe onze stylist Hetty het droomhuis van Arnout en Willemijn uit Scherpenzeel naar wens wist in te richten", aldus KW Wonen.



Liefde op het eerste gezicht
"Ik kwam regelmatig langs dit huis fietsen en droomde wel eens: als we daar later toch eens zouden kunnen wonen', vertelt Arnout. Dus toen ze twee jaar geleden de kans kregen, was de keus snel gemaakt. 'Het huis heeft wat weg van een Engelse cottage. Willemijn is in haar jeugd veel in Engeland op vakantie geweest, dus het geeft haar ook een fijn gevoel."

Waarvoor schakelden jullie KW Wonen in?
"Zo’n bijzonder huis verdient een passend interieur. De inrichting moest absoluut anders dan ons vorige huis, maar hoe? Kennissen van ons hadden goede ervaringen met stylist Hetty van KW Wonen Scherpenzeel. Ze kwam een avond bij ons thuis en er was direct een klik. Ze luisterde naar onze wensen en kwam met originele ideeën. Geen twaalf in een dozijn, dat sprak ons aan. Ze heeft veel huizen ingericht en elk interieur is weer anders."



Hoe ging KW Wonen te werk?
"Drie weken later lagen er drie moodboards voor ons klaar bij KW Wonen: modern, strak en landelijk Engels. KW Wonen heeft enorm veel keus; dat zie je niet meteen als je binnenkomt. Met verschillende stoffen, materialen en kleuren had Hetty drie stijlen neergezet. We kozen voor de Engelse stijl. De warme kleuren passen mooi bij dit bijzondere huis uit 1940."



Klinkt als een huis met een verhaal?
"Absoluut. De oud-eigenaar (nu 82) is hier geboren, opgegroeid, volwassen geworden en heeft er met zijn eigen gezin gewoond. Nadat hij er ook zijn makelaarskantoor heeft gehouden werd het weer een familiehuis en heeft hij er met zijn vrouw tot zijn 80ste levensjaar mogen wonen. Wij hadden het geluk om het van hen te mogen kopen. En weet je wat het leuke is? Hetty heeft ook hun nieuwe woning mogen inrichten!"

En de kosten?
"Tijdens het project hield Hetty ons voortdurend op de hoogte. Ze gaf ons bij elk aspect drie prijsopties; een A-, B en C-kwaliteit. Haar advies daarin was altijd open en eerlijk. Wij zouden het een volgende keer precies weer zo doen!", besluit Arnout.



Meer informatie:
KW Wonen
www.kwwonen.nl

Publicatiedatum: