Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twentse ondernemer zet modern landhuis voor €2,15 miljoen te koop

Ondernemer John Temmink ging failliet, maar krabbelde weer op. Nu staat zijn landhuis te koop. Voor de 433 m² woonoppervlak en een perceel van 13.884 m² zal zo'n € 2.150.000 neergelegd moeten worden. De makelaar van dienst vermijdt consequent het woord landgoed, dus daar zal het niet op gelegen zijn. Toch is dit minimaal een villa met de allure van een landhuis. Dat stelt Quote.



Niets herinnert nog aan de bescheiden bungalow die hier stond tot 1991. In dat jaar streken de huidige bewoners er neer. Ze verruilden de stad voor de rust van het platteland. En ontdekten dat ze zich géén mooiere plek dan deze konden wensen. Niet voor niets bleef een zoon met zijn gezin hier wonen. In de loop der jaren is het huis enkele malen (1998 en 2006-2007) ingrijpend verbouwd, uitgebreid en gemoderniseerd.



Zo is er een verdieping geplaatst met aangekapte dakkapellen. Vervolgens is het geheel gedekt met riet en zijn de gevels wit gepleisterd. Het huis is uitgebreid met een tv-/loungekamer, een eigen stek voor de opgroeiende jeugd. Verder is er een barruimte gebouwd, waar het goed toeven is met vrienden. En tenslotte is in de kelder een saunaruimte aangelegd.



Bron: Funda

Publicatiedatum: