Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe agent voor De Eiken Zetel

Enige tijd geleden heeft agent Bert Pol van Tripoint aangegeven dat hij, na 15 mooie jaren bij De Eiken Zetel agent te zijn geweest, van zijn welverdiende pensioen wil gaan genieten. 



"Per 1 januari 2023 hebben wij een nieuwe agent aangesteld voor onze Relax Collectie die de taken van Bert overneemt", meldt De Eiken Zetel. De nieuwe agent is JRW Bedden.nl. "Bert zal onze nieuwe agent nog tot de zomer blijven ondersteunen zodat de overgang zo soepel mogelijk verloopt en Bert de tijd heeft om in schoonheid afscheid te nemen van zijn klanten."

Begin 2017 is door Jan en Wanda Roosenburg JWR Bedden.nl opgericht. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van slaapcomfort staan ze garant voor de verkoop van hoogwaardige slaapproducten.

Omdat JWR Bedden.nl ook meerdere slaap-merken vertegenwoordigt bevindt de nieuwe stand in de Woonindustrie in Nieuwegein zich op de slaapafdeling op de tweede etage tegenover de stand van Rőwa.

Meer informatie:
De Eiken Zetel
Mandeweegsken 76
9900 Eeklo België
+32 9 377 45 11
info@dez.be

JWR Bedden.nl
www.jwrbedden.nl

Publicatiedatum: