Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artex houdt masterclass gordijnen voor interieurspecialisten, stylisten en sfeermakers

Artex houdt een masterclass over stof en gordijnen speciaal voor stylisten, interieurontwerpers, interieurarchitecten en sfeermakers die met gordijnen het verschil willen maken.



"Je hebt een interieuradvies klaar liggen voor je klant en zou dit graag willen optimaliseren met het juiste stofgevoel? Maar wat is belangrijk bij een goed stofadvies? Waarom wel of juist geen linnen. Gordijnen de grond aantikkend of juist erboven. Een mega vensterbank met verwarming, hang je dan toch je gordijnen tot op de grond? Ook nu met die stijgende energieprijzen.... Een waveplooi is mooi strak maar de ruimte voor de rails is beperkt, en wat nu?", vraagt Artex hardop af. Op deze vragen zal antwoord gegeven worden tijdens de cursus.

Inschrijven voor de masterclass op maandag 23 januari kan via deze link. Dit kan live of ontvang de link en kijk terug op jouw moment.

Meer informatie:
Artex
www.artex.hde.nl

Publicatiedatum: