Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Siemens lanceert nieuwe iQ700-ovenlijn

De nieuwe iQ700-oven van Siemens is niet alleen slim, hij zorgt ook nog eens voor een prachtig designstatement in je keuken. Geïnspireerd door zijn intelligentie hebben onze ontwerpers de indrukwekkende functionaliteit van de nieuwe iQ700-oven in een nieuw jasje gestoken: elegantie gecombineerd met prestatie, om je keuken er net zo slim uit te laten zien als dat hij daadwerkelijk is.



Technologie: gewoon slim
De studioLine-oven met Individuele bruinings-functie is technologisch hoogtepunt. Voor gerechten zoals brood, pizza's of gratins past deze sensor de bruiningsgraad aan de persoonlijke smaak van de gebruiker aan. Op een schaal van 1 tot 5 vertel je de oven hoe licht of donker het gerecht moet zijn. Door intelligente algoritmen toe te passen op de gegevens die door de ingebouwde ovencamera worden aangeleverd, levert het apparaat vervolgens het gewenste resultaat. De oven schakelt zichzelf automatisch uit zodra de gewenste bruiningsgraad is bereikt. Je hoeft niet meer naast de oven te staan ​​tot het gerecht perfect is – wacht gewoon tot de Home Connect-app een pushbericht naar jouw smartphone of tablet stuurt om je te vertellen wanneer jouw gerecht klaar is.



Design: gewoon elegant
Het ontwerp van de oven is naar een volgend niveau gebracht. Het bijna volledig donker glazen oppervlak draagt bij aan de rustige en elegante belijning, waarmee het apparaat subtiel integreert in een moderne keuken. Slechts een dunne blackSteel-strip – kenmerkend voor de Siemens look – scheidt de ovendeur van het gladde, glazen bedieningspaneel. De glazen handgreep gaat visueel op in dezelfde donkere achtergrond, wat de illusie wekt van een greeploze deur en tegelijk de gebruiker geruststelt dat de oven op ieder moment snel en eenvoudig kan worden geopend.



Bediening: gewoon eenvoudig
Met de nieuwe generatie ovens neemt Siemens afscheid van de draaiknoppen en vervangt ze door een groot en contrastrijk TFT-touchdisplay. Uitgesproken en aantrekkelijke afbeeldingen leiden de gebruiker door de beschikbare gerechten en kookmethodes, en bieden tegelijkertijd eenvoudig toegang bieden tot alle functionaliteiten van de oven. In combinatie met de Home Connect-app zijn nog meer functies beschikbaar. Alle apparaten in de iQ700-serie kunnen worden aangesloten op diverse slimme speakers.

Stoom: gewoon snel en gezond
Naast conventionele ovens omvat de serie een tal van compacte ovens en combi-apparaten. Vooral met zijn stoomovens is het merk baanbrekend – deze zijn voor het eerst beschikbaar met een permanente aansluiting op de watertoevoer. En een nieuw programma maakt een einde aan het idee dat gezond koken altijd veel tijd kost: fullSteam Plus versnelt de kooktijd aanzienlijk dankzij een uitgebalanceerde combinatie van stoom en temperaturen tot 120°C. Het maakt voedselbereiding tot 20% sneller dan wanneer je conventioneel kookt met stoom.

Meer informatie:
Siemens
www.siemens.com

Publicatiedatum: