Lex Tiggeler van Richmond Interiors is duidelijk:

'Alles wijst erop dat Maison&Objet een topeditie gaat worden'

Terwijl we de oliebollen en het vuurwerk nog maar net achter ons hebben gelaten, schiet Richmond Interiors al uit de startblokken. Geen tijd om rustig het nieuwe jaar te beginnen, maar direct vol aan de dak. Om de toon te zetten voor 2023 zal het interieurbedrijf groots uitpakken tijdens Maison&Objet.

Volgens directeur Lex Tiggeler wijst alles erop dat het een topeditie gaat worden. "Voor het eerst in jaren staat de beursvloer weer bomvol. Zo veel exposanten hebben we niet meer gehad sinds dat corona zijn intrede maakte." In totaal nemen er 2307 verschillende bedrijven deel aan de Franse beurs. De afgelopen voorjaarseditie waren dit er nog 1811. Grote opkomst Nederland
Mede hierdoor verwachten ze bij Richmond Interiors een gigantische opkomst vanuit de Lage Landen. "Ik heb eens gepeild bij de Nederlandse en Belgische agenten", vertelt een goed gemutste Lex, "en zei voorspellen dat er een recordaantal Nederlanders naar de beurs zal trekken. Dit zijn de signalen die zij ontvangen vanuit de markt." De vele aanmeldingen van Richmond Interiors' vaste klanten voor Maison&Objet bevestigen deze tendens.

Extra groot uitpakken
Speciaal voor deze interieurliefhebbers en -professionals zal Richmond Interiors nog groter uitpakken dan dat ze voorheen al deden. "Naast het feit dat de omvang van de stand groter wordt (350 m2), hebben we een gloednieuwe opstelling laten tekenen. Er is gekozen voor een open en toegankelijke setting." Uiteraard zal ook de bekende roze bar weer meegaan naar de beurs. Zo kunnen de nieuwe collecties bewonderd worden onder het genot van een hapje en een drankje.Contact met interieurarchitecten leggen
Toen de vraag werd gesteld of Richmond Interiors weer deel zou nemen aan de beurs, was de beslissing snel gemaakt. "Je doet op Maison&Objet zo veel goede nieuwe contacten op", legt Lex uit. "Juist ook uit hoeken waar je het in eerste instantie niet van verwacht, maar wel naadloos bij ons aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan interieurarchitecten die bezig zijn met een project voor een hotel of restaurant." Deze groep is volgens hem lastig te bereiken, waardoor deze contactmomenten meer dan welkom zijn.

Voor de twijfelaar
Tenslotte wil Lex 'twijfelaars' op het hart drukken om toch naar Parijs te komen. "Ik durf te zeggen dat deze editie de moeite dubbel en dwars waard gaat zijn. De diversiteit aan producten is gigantisch, het aanbod nieuwigheden zal enorm zijn en de hoeveelheid exposanten is zoals voor de coronaperiode. Kortweg: genoeg reden om een bezoek te brengen aan Maison&Objet (en onze stand...)."

Van donderdag 19 t/m maandag 23 januari zal Richmond Interiors deelnemen aan Maison&Objet in Parijs. Heb je nog geen kaartje, maar wil je wel langskomen? Vraag dan hier je gratis ticket aan.Meer informatie:
Richmond Interiors
Butter 17
1713 GM Obdam
+31 (0) 226 450 846
info@richmondinteriors.nl
www.richmondinteriors.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven