Berry Veldmans, Business Director Nederland:

"Na 12 mooie jaren bij Unilin Flooring sta ik open voor een nieuwe uitdaging"

"Na ruim 12 mooie jaren bij Unilin Flooring sta ik in 2023 open voor een interessante nieuwe uitdaging", begint Business Director Nederland Berry Veldmans op LinkedIn. "Veel dank aan mijn collega's voor de fijne samenwerking en ik kijk uit naar nieuwe kansen." 


Berry Veldmans, Business Director Nederland bij Unilin Flooring.

De aankondiging zorgt voor een regen aan reacties op social media. Hier een greep uit de opmerkingen:

Wulfert-Jan Van Duin, hoofd binnendienst bij Intertap Flooring: "Ik vind het oprecht heel jammer dat je vertrekt. We hebben heel fijn samen gewerkt de afgelopen jaren ook al waren de omstandigheden niet altijd rooskleurig er was altijd een oplossing die voor ons allemaal werkte. Ik wens je heel veel succes met het vinden van die nieuwe kansen. Ik kan me niet voorstellen dat dat lang op zich laat wachten. Keep in touch!"

Hayley van Ulzen, van Rood Advies Realisatie Projectinrichting: "He Berry je bent de beste salesmanager die ik ooit heb mogen meemaken, dus die nw uitdaging gaat je lukken voor het komende nieuwe jaar, succes."

Pieter De Mets, manager DIY & E-tail bij Unilin: "We zullen je enorm hard missen, Berry! Een absolute topper op professioneel vlak, maar evenzeer een fantastisch leuke & inspirerende collega. Veel succes en plezier gewenst in je volgende uitdaging!"

Meer informatie:
Unilin Flooring
www.unilin.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven