"Vandaag neem ik afscheid na 4,5 jaar Return to Sender"

Gisteren, maandag 2 januari, nam Daphne van 't Hof - van der Meer afscheid na 4,5 jaar Return to Sender (RTS). Ze gaat zich volledig focussen op haar eigen bedrijf, waarbij ze stichtingen en sociale ondernemingen gaat ondersteunen om impact te maken.


"It’s been hell of a ride", begint ze op LinkedIn. "Bijzondere dank aan de prachtig mooie Katja Schuurman voor het neerzetten van deze missie vanuit jouw liefdevolle hart. En allerliefste Janneke Monkhorst voor al jouw liefde die je in de beginjaren in RTS hebt gestoken.

Bedankt lieve Marijtje Ophof en Baukje de Nekker dat jullie mij 4,5 jaar geleden als vrijwilligster lieten starten en mij een mooie baan aanboden toen de kans er was. Dank aan al mijn collega’s van de afgelopen jaren!"

Ook een aantal 'leuke en lieve klanten' krijgen een extra speciale dank: "
Angela en Marie Louise van Karakter, Mischa van Housevitamin, Marlies van WAAR, Petra en Hans van Aap&Poes, Esther van Up to do good, Ellyne van Reflower, Martine en Jolanda van Gifts with Impact en Judith van Ohmygood. We houden contact."

En ook bijzondere dank aan al die lieve dames die in haar eerste jaar een blog schreven of een koffietjes met me dronken. "Waarmee er bijzondere connectie ontstond, waarna er brand ambassadors kwamen, foto- en videoshoots en stylings gedaan werden! Jullie zijn me dierbaar, met een ereplekje voor Femke, Mirjam, Nicole, Marjolein, Selena, Souraya, Mo en Tilda."

Daphne besluit: "Zonder RTS had ik ook nog andere bijzonder fijne mensen in mijn leven niet ontmoet: Yvonne, Mandy, Hanna, Sascha, Pelpina & Rik, Linda en Aukje. Nog 1000x extra dank dank dank daarvoor. En voor het geval dat ik iemand nu niet noem……. Je weet dat ik ook dol op jou ben, maar het lijkt allemaal teveel om op te noemen!"

Bron: Daphne van 't Hof - van der Meer


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven