Horecabeurs gaat vandaag van start

Ruim 40 interieur- en designbedrijven exposeren op Horecava

Horecava is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar kunnen ontmoeten. Maar ook meubilair, design en de interieurarchitectuur spelen hier een belangrijke rol in. Vandaar dat meer dan 40 bedrijven actief in de interieur- en designbranche exposeren. Bezoekers zullen onder andere merken als PMP Furniture, De Witte Lietaer, Satelliet en Tuuci tegenkomen. Vandaag (9 januari) t/m 12 januari 2023 vindt het event plaats in RAI Amsterdam.


De stand van PMP Furniture tijdens Horecava 2022.

Meubilair, design en de interieurarchitectuur zijn erg bepalend bij het neerzetten van een horecaconcept. Binnen het thema Interieur & Design leer je op de beurs alles over het verleiden van jouw gasten met een mooi gedekte tafel, slimme technologie en comfortabele stoelen. Van Artificial Intelligence menukaarten tot circulaire bedrijfskleding en aandacht voor de juiste inrichting en kleurgebruik. Want het zijn juist de details die het verschil maken. Een plek waar een gast zich prettig voelt, daar komt hij terug.
 
Waarom jij naar Interieur & Design moet
Hoe onderscheid jij je van andere horecaconcepten? Bij de inrichting van een horecazaak zijn er tientallen elementen om over na te denken, van duurzaam meubilair tot schilderijen aan de muur en ga je voor een kleurrijk tapijt of een houten vloer? En welk servies kies je? Bij de inrichting is servies misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar in de Interieur & Design hal kom je erachter dat dit minstens net zo belangrijk is in de bijdrage aan jouw concept. Borden, bestek en (wijn)glazen dragen bij aan de beleving, en het is juist de gastbeleving dat een enorm verschil kan maken in jouw marges.

Meer informatie:
Horecava
www.horecava.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven