Berden neemt woonwinkel Matser over

De twee familiebedrijven Matser en Berden hebben elkaar gevonden. Berden, met meerdere vestigingen in Nederland, heeft Matser uit Wageningen overgenomen. De activiteiten van de winkel worden onder hoede van de familie Berden en familie Matser in persoon van broer, Jan Matser, en zus Ariënne Matser, voortgezet. De winkel van Matser blijft op het vertrouwde adres aan het Plantsoen bestaan en ook de naam Matser zal niet uit het straatbeeld verdwijnen.

De overname betekent een volgende stap om de positie van Berden in de omgeving Gelderland te versterken. Zo heeft Berden vorig jaar eveneens Doornebal Interieurs uit Lienden overgenomen. Daarnaast heeft Berden afgelopen jaar een nieuwe Auping Store geopend in Almere.

De familiebedrijven zijn samen goed voor 250 jaar ervaring. Berden is in 1902 ontstaan en uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen en staat onder andere bekend om haar design meubelen. De winkel van Matser werd in 1892 geopend en het bedrijf is ontwikkeld tot een specialist in Scandinavisch design en hedendaags wonen.

Paul Berden: “We zijn zeer verheugd dat het familiegeluk nu verder wordt uitgebreid naar de provincie Gelderland. Met deze overname wordt kennis en ervaring samengebracht, en staan we voor een nóg betere klantbeleving in de toekomst.”

Jan Matser: “Wij zijn trots op ons bedrijf en blij dat de know how van Berden ons vakmanschap zal versterken. Het unieke Matser team kan zich door deze nieuwe stap verder ontwikkelen.”

Meer informatie:
Berden
www.berden.nl 
info@matser.nl 
www.matser.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven