Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LoooX lanceert badkamermeubel met retro look:

"Verticale strepen maken hun opmars in de interieurbranche"

Nieuw in de LoooX collectie is de Wooden Facet Stripes. Het wastafelmeubel heeft een slank design en een retro uitstraling dankzij de verticale strepen in het front. "De verticale strepen maken hun opmars in de interieurbranche en zien we ook steeds vaker terugkomen in de badkamer. Een logisch gevolg was het toevoegen van de Wooden Facet Stripes aan onze badkamercollectie. Het meubel is vanaf heden leverbaar", laat LoooX weten.



De Wooden Facet Stripes lijkt qua vorm op de bestaande Wooden Facet, echter hebben de lades bij deze nieuwe wastafel een retro look. De ruimte tussen de strepen is zwart waardoor de gravering extra wordt benadrukt. Het meubelstuk is voorziet van softclose en BLUM Blumotion tip-on ladetechniek.

De Wooden Facet Stripes is standaard leverbaar in de kleur Old Grey en in verschillende lengtes. Ook kun je het meubel met maatwerk helemaal naar wens samenstellen. Tevens is het eiken beschermd tegen alle invloeden in de badkamer. Zo is het goed bestand tegen bijvoorbeeld vocht en warmte.

Meer informatie:
LoooX
0570 610 071
Maagdenburgstraat 8
7421 ZB Deventer
www.looox.nl

Publicatiedatum: