Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fauteuil Studio Piet Boon wint twee awards

De BOB fauteuil van Studio Piet Boon heeft twee awards heeft gewonnen: de prestigieuze German Design Award 2023 en de Archiproducts Design Award 2022. "We wonnen respectievelijk in de categorie Excellent Product Design en Furniture. De BOB is pas op de markt sinds juni 2022. Volgens beide jury’s valt het ontwerp op met zijn koninklijke allure."

Uniek aan de BOB zijn de overlappende elementen aan de achterzijde. Een detail dat wordt onderstreept door de contrasterende stoffering, die anders is dan op de kussens. Het ontspannen silhouet, de zachte vormen en de diepe zitting met kussens verankeren het ontwerp in comfort. En dat is precies de bedoeling: BOB nodigt de gebruiker uit te ontspannen in koninklijke stijl.

"Als team zetten we de kracht van design in om een positieve invloed uit te oefenen op het leven en welzijn van onze cliënten. Dat we twee prijzen in relatief korte tijd winnen, is de kroon op ons werk en we willen beide jury’s hartelijk bedanken", aldus Studio Piet Boon.

Meer informatie:
Studio Piet Boon
www.pietboon.com

Publicatiedatum: