Woonwinkel Hummel overgenomen

Woonwinkel Hummel in Haulerwijk wordt per 1 maart 2023 overgenomen door Home Center in Wolvega. Home Center bouwt aan de grootste keukenboulevard van Noord-Nederland.
Hummel Haulerwijk maakt plaats voor 58 nieuwbouwwoningen op haar terrein. Hierdoor sluit Hummel Keukens, Badkamers en Wonen per 1 maart 2023 haar deuren. De badkamervestiging in Assen blijft bestaan. Dat meldt Nieuwe Ooststellingwerver.

Home Center biedt in Wolvega ruim 75.000 m2 wooninspiratie onder één dak. Het is net als Hummel een echt familiebedrijf met een rijke historie. Familie Kapenga opende al in 1934 een woonwinkel. Daar kwam Home Center in 1995 bij. Nu is het de grootste woonbelevenis van Nederland, maar het bedrijf is nog niet uitgegroeid. Momenteel wordt gebouwd aan de grootste keukenboulevard van Noord-Nederland. Hierin worden de orders en het personeel van Hummel straks opgenomen.

Hummel is al meer dan 40 jaar woonspecialist in Noord-Nederland. Wat begon als kruidenierswinkel met de verkoop van keukenbuffetkasten groeide uit tot de specialist op het gebied van keukens, badkamers en meubels.

Meer informatie:
Hummel
www.hummelgroep.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.