Pre order nu beschikbaar

Good&Mojo deelt reeks 'behind the scenes'-video's van nieuwste collectie

Sinds 2010 is medeoprichter Rob van Dijk bezig met het verduurzamen van verlichting. “Elke dag een stukje beter doen, het verhaal vertellen en de producten beter maken.”
Ieder jaar bezoekt hij de lokale gemeenschappen die de producten maken en vertaalt zijn verhaal en de nieuwe collectie in onder andere video's.

Good&Mojo is een Nederlands verlichtingsmerk van wie de producten gemaakt zijn van natuurlijke, gerecyclede of duurzame materialen. De inspiratie wordt gehaald uit de natuur - zo zijn de lampen vernoemd naar rivieren, bergen en andere mooie natuurgebieden. Deze inspiratie komt uit inkoopreizen, de herkomst van materialen of productiegebieden. Bekijk hier alvast de nieuwe catalogus.Behind the scenes
Bekijk nu het vakmanschap achter de verlichting van Good&Mojo tijdens een reis door Vietnam. Zie hoe deze lokale gemeenschappen traditionele technieken gebruiken om in 3 tot 6 uur prachtige lampen te weven van natuurlijke en duurzame materialen. Neem een kijkje in hun productieproces en zie hoe de creativiteit tot leven komt bij elke unieke lamp dat met de hand wordt gemaakt.Voorproefje
Deze video’s zijn een voorproefje van de nieuwste Good&Mojo-collectie. Een collectie die een grote stap heeft gezet in de richting van plant-based, met een reeks kleinere lampen gemaakt van onder andere bamboe, jute en zeegras. Klein van formaat, groots in charme. De tiny home-beweging gaat gepaard met een kleinere ecologische voetafdruk en een vereenvoudigde manier van leven. Onze plant-based verlichting draagt bij aan die filosofie. 
WakaWaka Foundation 
Good&Mojo gelooft dan ook dat bewust kopen en anderen helpen de nieuwe norm moet zijn: samen met de WakaWaka Foundation hebben al meer dan 8.250 gezinnen een WakaWaka solar lamp gekregen. In 2019 is Good&Mojo ook begonnen met het ondersteunen van Eden Reforestation Projects, inmiddels zijn er meer dan 150.000 bomen geplant.

Pre order
De nieuwe collectie komt medio januari binnen maar is nu al beschikbaar voor pre order. Nog geen klant van Good&Mojo? Maak nu een account aan via deze link. 


Showroom
Iedere maandag ben je van harte welkom op de Woonindustrie in Nieuwegein, stand nummer C016 & C084. Kom je liever op een andere dag? Maak dan een afspraak via hello@goodandmojo.nl.


Bekijk hier alle behind the scenes video's.

Meer informatie:
Good&Mojo
+31 20 330.58.70
hello@goodandmojo.nl
www.goodandmojo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven