Woning waarin alles te koop is, nog steeds te koop

15 jaar geleden kwamen Dick Leendertse en zijn vrouw in Dordrecht te wonen. Daar begonnen ze hun eigen, unieke concept: Wonen in de Winkel. Het is precies zoals het klinkt: ze wonen in het pand maar op alles wat erin staat, mag geboden worden. “Alles is te koop, behalve dat waar bloed doorheen stroomt”, vertelt Dick tegen RTV Dordrecht. Sterker nog, inmiddels staat ook de woning zelf te koop. 


Foto's: Funda.

"Wonen in de winkel, een begrip in Dordrecht en omgeving. Het sfeervolle stadspand aan de Groenmarkt waar je elke zaterdag en elke eerste zondag van de maand lekker kan rondkijken en de spullen kan kopen die je leuk vind, een kopje koffie kan drinken in de gave Amerikaanse keuken of op het balkon, genietend van het uitzicht over het water van de Voorstraathaven", valt te lezen op Funda.Lees hier het complete interview met RTV Dordrecht. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.