Deel 04/05

Deze interviews werden het meest gelezen

Aan het einde van het jaar blikken we als redactie van Wonen360 terug op het afgelopen jaar. Naast de plaatsing van vele duizenden (pers)berichten, vonden ook tal van interviews plaats. In een vijfdelige serie, die we in de laatste (werk)week van 2022 publiceren, blikken we terug op de tien best gelezen interviews.

Vandaag zetten we plek 3 en 4 van de lijst 'Best gelezen interviews in 2022' in de spotlights. 

Op de vierde plek van best gelezen interviews van het afgelopen jaar is het artikel van Daniel Nijdam en Raymond Oelderink van Nijwie Furniture geëindigd, waarin gesproken werd over de turbulente en misschien wel spannende maanden die de interieurbranche kent / heeft gekend. ‘Gezien de huidige economische situatie hadden we nooit deze investeringen gedaan’, zegt de ondernemer in een (h)eerlijk gesprek. 

'Bij ons is het nooit saai,'' gaf Raymond aan. ''2020 en 2021 waren turbulente coronajaren waar we door extreme pieken in verkoop blij waren dat we alle binnen komende orders konden uitleveren. We zaten tegen het maximum van onze capaciteit aan, ook in de productie. Dit met alle uitdagingen van materiaalschaarste, beperkte beschikbaarheid van containers etc.''


Mede-eigenaar John van den Broek met commercieel directeur Margot Romeijn.

Het interview met John van den Broek en Margot Romeijn van Maxfurn beland op de derde plek van best gelezen interview van het afgelopen jaar. "We zijn naar buiten toe veel opener geworden", vertelden Margot en John in het gesprek. "Die krampachtigheid hebben we niet meer. In het verleden kreeg de toenmalige directie te maken met een aantal vervelende kopieerzaken waarna de deuren dicht gingen, maar die geslotenheid past helemaal niet bij onze persoonlijkheden." 

"Wij zijn de spiegel van wat er in meubelland gebeurt. Zijn heel tevreden waar we nu staan. De huisshow is daarvan een goede graadmeter. Je moet uiteraard wel de goede handel hebben. En wij hebben die."

Morgen. vrijdag 23 december, worden de meest gelezen interviews van 2022 gepubliceerd.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.