De nummers 1 & 2

Dit zijn de best gelezen artikelen van 2022

Zo tegen het einde van het jaar blikt de redactie van Wonen360 terug op 2022. In de afgelopen twaalf maanden verschenen via het B2B-nieuwsplatform circa 7000 artikelen. Maar welke artikelen werden het meest gelezen?

Vandaag publiceren we de twee meest gelezen artikelen van 2022!


Oprichter en CEO Ralph Meijer.

Op de tweede plek eindigt het artikel over het oer-Hollandse meubelmerk Lanterfant B.V. dat begin november door de rechtbank failliet werd verklaard. Het bedrijf uit Geldermalsen stond bekend om haar trendy en eigenzinnige meubelen, om haar vrolijke en aparte design voor iedereen en handelde onder de naam Dezignstore, Pure Garden Collection en Lanterfant.

Lanterfant, opgericht in 2018, verkocht behalve op haar eigen website ook op marketplaces als Bol.com, Fonq en HomeDeco. Lanterfant had daarnaast een eigen winkel in Geldermalsen en wordt verkocht in bijna alle vestigingen van Loods 5.

Het artikel dat bijna 30.000 keer gelezen is, en hiermee op de eerste plek staat van 'best gelezen artikelen in 2022', is van woonwinkelketen Homestock, die op eigen aangifte failliet werd verklaard eind juni. Het bedrijf, opgericht door het ondernemerspaar Sita Baarsma en Wouter Boon, zag de laatste maanden de omzet in raptempo teruglopen. (Nog) niet bekend is wat de financiële impact op groothandels en fabrikanten is die zaken met het bedrijf doen. 

Zes interieurwinkels hebben de deuren moeten sluiten, te weten in Haarlem, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Breda. Daarnaast is de webshop offline gehaald. Dat meldt curator mr. R. Mulder van Pot Jonker Advocaten N.V. te Haarlem. Voor leveranciers is bij het uitspreken van het faillissement een afkoelingsperiode van twee maanden afgekondigd. 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.