Verdachten brandstichting meubelzaak onvindbaar

In de nacht van 14 op 15 april werd in het centrum van Arnhem een meubelzaak in brand gestoken. Appartementen werden ontruimd en tientallen bewoners moesten door de brandweer worden gered. De grote vuurzee veroorzaakte enorme schade. Destijds toonde Opsporing Verzocht beelden van de twee mannen die de brand hebben gesticht. De politie was op zoek naar deze mannen en naar andere informatie in deze zaak.


Inmiddels is het politieonderzoek naar de brand in de meubelzaak op een dood spoor beland. In een brief aan aangevers meldt het Openbaar Ministerie dat er uitvoerig onderzoek naar de brandstichting is gedaan, maar dat dat niet heeft geleid tot de arrestatie van de verdachten.

Rond vier uur in de nacht liepen de twee mannen destijds naar de ingang van de meubelzaak. Eén van hen had een jerrycan bij zich, de andere een moker. Ze sloegen de ruit in en niet veel later laaide het vuur in de winkel op. Uit onderzoek blijkt dat de daders in de buurt van de meubelzaak in een grijze Opel Corsa zijn gestapt en daarna zijn weggereden via het Spijkerkwartier. Door het tonen van de beelden hoopte de politie meer informatie te ontvangen over de eigenaar van de Opel Corsa, en vooral over de inzittenden. Echter bleek dit niks op te leveren.Bron: Politie Nederland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.