Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ikea wil gevaarlijke draaistoel terug

Ikea roept de ODGER draaistoel in antracietkleur met datumstempels tot en met 2221 terug. Er is een verhoogd risico op het afbreken van de poten van de kruisvormige voet. Klanten wordt verzocht dit product niet meer te gebruiken en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde Ikea vestiging. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug.

Veiligheid heeft bij Ikea de allerhoogste prioriteit. Om productveiligheid te garanderen, zijn alle Ikea producten getest en voldoen ze aan de geldende normen en wetgeving. Desondanks zijn er meldingen binnengekomen dat de poten van de kruisvormige voet kunnen breken bij gebruik. Hiermee is er een verhoogd risico op vallen met mogelijk letsel tot gevolg. Het gaat alleen om ODGER draaistoelen in de kleur antraciet met datumstempels tot en met 2221, waarbij 22 staat voor het jaar en 21 voor de week waarin het product is geproduceerd. De datumstempel staat op de onderkant van de zitting van de stoel. 

Ikea verzoekt klanten in het bezit van een ODGER draaistoel met datumstempels tot en met 2221 in de kleur antraciet dringend om het product terug te brengen naar de winkel. Zij krijgen het volledige aankoopbedrag terug. Er is geen kassabon of ander aankoopbewijs nodig. 

Ikea verontschuldigt zich voor het ongemak dat dit voor onze klanten kan veroorzaken. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met Ikea via het telefoonnummer 050 711 1267 of Ikea.nl raadplegen.


De betreffende bureaustoel.

Bron: Ikea

Publicatiedatum: