Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deel 03/05

Deze interviews werden het meest gelezen

Aan het einde van het jaar blikken we als redactie van Wonen360 terug op het afgelopen jaar. Naast de plaatsing van vele duizenden (pers)berichten, vonden ook tal van interviews plaats. In een vijfdelige serie, die we in de laatste (werk)week van 2022 publiceren, blikken we terug op de tien best gelezen interviews.

Vandaag zetten we plek 5 en 6 van de lijst 'Best gelezen interviews in 2022' in de spotlights. 

De vierde generatie van Permentier luidde eind augustus de noodklok: "Meubelbedrijven én -winkels happen naar lucht". Het artikel waarin Willem Permentier aan het woord komt is geëindigd op de zesde plek van de lijst Best gelezen interviews in 2022. Willem maakt zich grote zorgen over de toekomst van de Belgische meubelindustrie. Volgens hem moet de consument ervan doordrongen worden dat ze vooral kwaliteitsmeubelen moet kopen.  

Mark Zijlstra van Collectione deed als kandidaat mee aan het realityprogramma Married at First Sight - Match or Mistake 2022' op tv / Videoland. Hierin worden singles na wetenschappelijk onderzoek met elkaar gematcht die elkaar nooit hebben gezien. De deelnemers, die door een team van experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Dit artikel eindigde als vijfde op de ranglijst van best gelezen interviews in 2022. 

Morgen, donderdag 22 december, wordt het vierde artikel gepubliceerd in de reeks van vijf over de tien best gelezen interviews van 2022.