Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rijke linnentextuur vormt een basis voor een harmonieus interieur

BN Walls introduceert linnen look behang 'Flax'

Het Nederlandse behangmerk BN Walls lanceert 'Flax', een behang met linnen look dat in 45 kleurvarianten beschikbaar is. Het dessin is geïnspireerd op de vezel uit de vlasplant, waar linnen van wordt gemaakt. Met dit behang brengt BN Walls de charme van simpliciteit naar voren door met enkel de textuur en kleur van het behang een extra beleving aan de ruimte te geven. Het Flax behang is vanaf januari verkrijgbaar.

Het Flax behang van BN Walls is geïnspireerd op linnen en de eeuwenoude traditie van het gebruik van deze stof om een authentieke en rijke textuur te geven aan de muren binnenshuis. BN Walls onderscheidt zich door het gebruik van de structuren die middels speciale prentwalsen diep in het behang worden gedrukt. De structuur van Flax is gebaseerd op de niet-regelmatige uitstraling die ook terug te vinden is in natuurlijk linnentextiel. Door dit geweven patroon is er een rijke textuur aanwezig, die voor een warme uitstraling van de muur zorgt. Flax is beschikbaar in een breed kleurenpalet van 45 kleuren, dat loopt van witte, vergrijsde koele tinten tot warme oranje tonen en is te combineren met de dessins uit alle andere collecties van BN Walls.

Meer informatie:
BN Walls
www.bnwalls.com 

Publicatiedatum: