Duka wint de 'Special Mention' bij de German Design Award 2023

libero 5000 Inlab, een van de high-end series uit het Duka productieprogramma, heeft de 'Special Mention' gewonnen bij de German Design Award 2023 in de categorie Excellent Product Design - Bath and Wellness.

libero 5000 Inlab is een Walk-In douchewand met een intelligent en functioneel design: uitgerust met een speciaal openingssysteem, waarbij de deur volledig achter het vaste element verdwijnt, is het een optimale oplossing voor de renovatie van residentiële of contractbadkamers en wellnessomgevingen van elke omvang. Het gemakkelijk en soepel schuiven van het deurelement zorgt voor een comfortabel in- en uitstappen. Tijdens het douchen, wanneer het element gesloten is zonder te overlappen, biedt het een betere bescherming tegen opspattend water.libero 5000 Inlab, met 8 mm veiligheidsglas, is uitgerust met het ACS, automatic close & stop system, waardoor het deurelement met een eenvoudig gebaar geleidelijk schuift tot de cabine volledig open en gesloten is. libero 5000 Inlab biedt drie verschillende installatieopties om aan elke esthetische en designvereiste te voldoen. Hij wordt aangeboden met muurprofiel, zonder profiel - een volledig glazen oplossing, met muurbevestigingselementen - en met inbouwprofiel, een installatiemethode waarbij de douchewand wordt bevestigd met een in de muur geïntegreerd profiel, waardoor het pure en minimalistische design van het model wordt versterkt. Bovendien is er een ruime keuze aan glas, waaronder het nieuwe chroomglas met spiegeleffect, satijnglas en Nebula, waardoor de meest uiteenlopende aanpassingen van de badkamerruimte mogelijk zijn.

De German Design Award is ingesteld door de German Design Council. Het Duitse parlement en grote industriële ondernemingen hebben de organisatie in 1953 opgericht om de communicatie en het merkbeheer in de designsector te ondersteunen. Zij bestaat uit een jury van de meest invloedrijke deskundigen uit de academische wereld, de interieur-, grafische en industriële vormgeving, de architectuur en de media, die de producten beoordelen aan de hand van kwaliteitsparameters: designfunctionaliteit, toegankelijkheid en innovatieve draagwijdte van het product.

De perfecte balans tussen esthetiek, functie en innovatie van de libero 5000 Inlab douchewand heeft Duka deze prestigieuze prijs opgeleverd. De prijs bevestigt de toewijding van het Zuid-Tiroolse bedrijf om steeds completere en specifiekere oplossingen te bouwen, die in staat zijn om nieuwe trends in het hedendaagse badkamerleven te definiëren en een nieuw concept van welzijn te verspreiden.

 Meer informatie:
Duka
www.sealskin.com 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.