Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ajacied Jurrien Timber koopt luxe appartement

Het was van een koude kermis thuiskomen voor Jurrien Timber, die met het Nederlands Elftal uit werd geschakeld door (inmiddels wereldkampioen) Argentiniƫ. Maar we hoeven geen medelijden te hebben met de Ajacied. Hij kan namelijk thuiskomen in een luxe appartement. Dat meldt Bekende Buren.



De centrale verdediger woonde nog bij zijn moeder. Sterker nog, hij en zijn tweelingbroer Quinten Timber (die bij Feyenoord speelt) sliepen nog op dezelfde kamer. Nu is de tijd gekomen dat de 21-jarige miljonair het huis uitgaat. Hij verruilt het ouderlijknest voor een dure woning aan de Amsterdamse Zuid As.



Begin december kocht Timber het appartement, met een woonoppervlakte van 151 vierkante meter, voor 1,6 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 9 ton euro. Zeven ton legde het talent zelf neer. Met een salaris van 3 miljoen per jaar moet dat best kunnen...

Bron: Bekende Buren

Publicatiedatum: