Hoogste onderscheiding in de categorie slaapkamermeubilair

'RUF|Betten behoort met allerhoogste score bij de beste van de besten'

'Er zijn veel onderscheidingen. Maar om bij de beste van de besten te horen, is het niet voldoende om op maar één gebied te presteren, maar moet het bedrijf in zijn geheel overtuigen.' Dat meldt beddenfabrikant RUF|Betten uit Rastatt, dat behoort tot deze exclusieve groep. Het bedrijf ontving de felbegeerde prijs "Beste der Besten 2022". In de categorie slaapkamermeubilair scoorde RUF|Betten de volledige 100 punten!

Heiner Goossens, directeur van RUF|Betten: "We zijn erg trots op deze prijs, die een echte teamprestatie is van onze collega's. Omdat we allemaal met hart en ziel en passie elke dag hier in Rastatt werken om slaapoplossingen te ontwerpen en te produceren, die inspireren, is deze prijs een bevestiging dat we op de goede weg zijn en dat Made in Germany een garantie is voor kwaliteit."

'RUF|Betten staat voor kwaliteit uit Duitsland. Met moderne technologie, creativiteit en een ambachtelijk begrip van kwaliteit produceert het bedrijf in Rastatt in Baden-Württemberg begeerde gestoffeerde bedden en boxspring bedden', meldt het bedrijf in een persbericht. 'Kwaliteit heeft hier een lange traditie en is al sinds 1926 een handelsmerk. Tegenwoordig is RUF|Betten een nationaal en internationaal symbool van unieke slaapoplossingen en het beste comfort.' 

Meer informatie:
RUF|Betten
dimitri.ftits@ruf-betten.de   
www.ruf-betten.de   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.