CRE8 neemt afscheid van Ibeeld

"Onze markt is constant in beweging en wij bewegen wij mee", meldt CRE8, gespecialiseerd in fotografische afdrukken. "Het houdt ons scherp en dat zorgt ervoor dat onze kwaliteit van topniveau blijft. Het meebewegen met de markt houdt ook in dat je kritisch moet blijven kijken naar je assortiment en de ontwikkelingen op technologisch gebied scherp moet volgen. Die technologische ontwikkelingen hebben bijvoorbeeld gezorgd voor gedragsveranderingen in onze markt."Toen CRE8 in 2019 de firma ROND overnam, namen ze ook de samenwerking die zij hadden met Ibeeld over. Ibeeld was op dat moment de vertegenwoordiger van ROND en zij hebben die rol sindsdien voor ons naar alle tevredenheid ingevuld. "Toch zullen we per 2023 stoppen met de samenwerking met Ibeeld. Dit heeft te maken met de markt die de laatste jaren is veranderd en hierdoor hebben wij andere strategische keuzes gemaakt."

Ten slotte laat CRE8 weten dat de beslissing om te stoppen met de samenwerking in goed overleg genomen. "Wij willen hen dan ook bedanken voor het uitstekende werk dat zij de laatste jaren hebben verricht. Vanaf januari 2023 heeft CRE8 de verkoop van fotoproducten bij fotografen in eigen beheer."

Jorien Jansen is mede-eigenaar van CRE8 (Printing Ambitions), met een showroom in De Woonindustrie.

Meer informatie:
CRE8
www.printingambitions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.