Versmissen deelt preview voor Maison & Objet

''Met de toevoeging van unieke eyecatchers krijgt een interieur karakter''

Aan het einde van het jaar blikken interieurbedrijven niet alleen terug op het afgelopen jaar, maar kijken ook vooruit naar het nieuwe jaar. Zo staan er weer tal van B2B interieurbeurzen op de planning, waaronder Maison & Objet, die van 19 tot en met 23 januari plaatsvindt in Parijs. Ook het Nederlandse interieurbedrijf Versmissen is weer als exposant aanwezig en zal de professionele bezoekers kennis laten maken met hun uitgebreide collectie. 

''Na een lange periode van neutrale kleuren, komt er eindelijk weer wat kleur in het interieur,'' aldus Patrick van Schayik die onder andere verantwoordelijk is voor de nieuwe collecties bij Versmissen. ''Waar we de afgelopen jaren veel bouclé en neutrale stoffen zagen in een sober interieur, zien we nu veel meer diversiteit in vorm, kleur en een mix van stijlen in projecten terugkomen.

De bestaande collectie van Versmissen wordt aangevuld met kleurrijke, sterk onderscheidende items. Denk hierbij aan bijzettafels Prism en Rock, die qua design en kleurstelling een arty touch toevoegen aan het interieur. Het zijn kunstobjecten met karakter!

Ook worden er nieuwe en gerecyclede materialen gepresenteerd. We laten bijvoorbeeld de nieuwe bijzettafel Freddy zien, die geproduceerd wordt met gerecyclede Heineken flesjes. ’’Zo zijn wij continu aan het experimenteren met materialen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid.''


Nieuwe collectie items die in Parijs gepresenteerd zullen worden.

Brutalisme

Twee jaar geleden lanceerde Versmissen de collecties Savage en Ode die geïnspireerd zijn op het Brutalisme: rebels. ''Daarom zijn we er dol op! Het brutalisme regeerde van de jaren '50 tot de jaren '70 van de twintigste eeuw en wordt gekenmerkt door zijn ruwe, onafgewerkte oppervlakken, ongebruikelijke vormen, zwaar ogende materialen en rechte lijnen. Binnen de Versmissen Savage en Ode collecties veranderen handgemaakte objecten in meubelstukken. Voor ons was het liefde op het eerste gezicht en een erg aangename aanvulling op onze eclectische collectie. 

Momenteel is de toevoeging van kunst en modern art ook belangrijk geworden in het interieur. Door de toevoeging van kunst- en artobjecten onderscheid je je interieur en maak je het interieur eigen.''


De stand geïnspireerd op het Waterfall House van Frank Lloyd.

Frank Lloyd 
Versmissen is in januari weer te vinden op Maison & Objet in Parijs. Daar zal het interieurmerk zich presenteren met een stand die geïnspireerd is op het Waterfall House van Frank Lloyd. 

Lopend door de inspirerende sfeerkamers krijgt de bezoeker een goede indruk van wat het bedrijf de professionele bezoekers te bieden heeft. Een unieke, inspirerende collectie bestaande uit: meubels, verlichting, unieke decoraties en accessoires.

Bezoekers kunnen een toegangskaart via Versmissen aanvragen om de beurs te bezoeken. 

Klik hier naar een inspiratie en collectie overzicht. 

Meer informatie:
Versmissen
info@versmissen.nl 
www.versmissen.nl 
Maison & Objet, Paris
19-23 januari 2023
Hall 5A, Booth R38/T37


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.