Simone Chiaradia en Enzo Reitano:

''Instabilelab heeft enorme groei doorgemaakt in 2022: 50% meer omzet dan jaar hiervoor''

Instabilelab is een Venetiaans bedrijf gespecialiseerd in digitale printtechniek op verschillende materialen. Van vinyl behang, vloerkleden, vloerbedekking, gordijn- en meubelstoffen met een eigen collectie van meer dan 2000 dessins. Instabilelab kan ook gepersonaliseerde dessins van de klant printen zoals een bedrijfslogo's of foto's.


Enzo Reitano, agent voor het Instabilelab met rechts Simone Chiaradia in de showroom in het ETC Design Center te Culemborg.

Enzo Reitano legt in de showroom in het ETC Design Center te Culemborg uit hoe het in zijn werk gaat. ''Het dessin wordt aangepast aan de maatgeving van de wand, waardoor je geen repeat hebt. Het behang wordt genummerd in banen geleverd samen met de nodige materialen om te plaatsen. Door de top kwaliteit van onze materialen en de print zie je geen naden in het eindproduct.''

In de collecties van Instabilelab is volgens Simone Chiaradia, Export sales manager, bijzonder behang aanwezig: ''Behang met bladgoud (interieur en natte ruimtes waaronder douches), Fibra Tex in glasvezel, geschikt voor het decoreren van badkamers, natte ruimtes, buitenruimtes of geluidsabsorberend behang dat de akoestiek in ruimtes verbetert en het geluid vermindert met 25%, fluorescerend behang en een speciale velours wanddecoratie.''

''Wat de behangcollecties kenmerken van Instabilelab zijn de kwaliteit, productie in Italië, een onderscheidende serie aan ontwerpen en een hoge klantgerichtheid. De klant komt altijd op de eerste plaats!,'' aldus beide vertegenwoordigers van het bedrijf. 

Showroom
Het Italiaanse bedrijf is in vrijwel elk Europees land vertegenwoordigt en sinds 2021 in Nederland op de markt, met een eigen showroom bij het ETC Design Center in Culemborg. Hier worden regelmatig presentaties gehouden over de collecties en de vele mogelijkheden.

''In Culemborg heeft Instabilelab een uitgebreid assortiment van producten en stalen, dus een uitgelezen kans om winkeliers of interieurdesigners met klanten te ontvangen,'' vertelt Enzo in de net volledig gerestylde showroom.

'Uitstekende resultaten'
Simone en Enzo blikken zeer tevreden terug op het afgelopen jaar, waarin Instabilelab nog meer bekendheid heeft gekregen op de Nederlandse markt. ''Dankzij de showroom in Culemborg en de beurzen Design District Rotterdam en de Independent Hotel Show in Amsterdam hebben wij in het eerste jaar uitstekende resultaten kunnen boeken dat resulteerde in kleine tot grote voltooide projecten in binnen- en buitenland.''

Ook voor het komende jaar heeft Instabilelab plannen. ''Wij zijn  aanwezig in 2023 bij Maison&objet in Parijs en ook bij Salone del Mobile Milaan.

''Instabilelab heeft een enorme groei doorgemaakt in 2022 wereldwijd: 50% meer omzet dan in het jaar hiervoor. Hier zijn wij heel dankbaar voor en we zien uit naar het nieuwe jaar wat voor ons ligt.''


Rechts de toepassing in natte ruimtes, zoals hier in een douche te zien is.

Meer informatie:
Instabilelab
Contactpersoon Nederland:
Enzo Reitano
Tel: 06-15830330
info@enzosagenturen
www.enzosagenturen.nl 
www.instabilelab.it 

Showroom ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC Culemborg


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.