Test Aankoop maakt resultaten bekend: Sleepy-producten vallen in de prijzen

'Drie keer feest! Yes we can!!! Ook dit jaar vallen we weer in de prijzen. Euhm… drie, 3, trois, keer zelfs!'. Dat meldt woordvoerder Jürgen Swinnen van Intres. 

"Bevestiging voor de Sleepy® Original matras! Want opnieuw werd deze verkozen tot beste matras op de markt. Net zoals vorige jaren wordt ook in de laatste testen opnieuw de allerhoogste score voor kwaliteit bereikt!"

Beste koop
"Nieuw! De Sleepy® pocket classic matras werd verkozen tot beste koop en mag pronken met de beste prijs/kwaliteit verhouding! Een gigantische opsteker en een ideale kans om de prijsbewuste consument nog meer richting onze producten te begeleiden."

Groene keuze
"Nagelnieuw! Want dit label wordt voor de allereerste keer uitgereikt in de categorie matrassen door Test Aankoop. En we vallen meteen in de smaak! De Sleepy® Latex Blue matras werd verkozen tot groene keuze! Het halen van dit label kan enkel als het de maximale score behaalt voor milieu-impact in combinatie met een uitstekende kwaliteit!", aldus een trotse Jürgen Swinnen.


 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.