Team Deli Home België zet samen met haar partners inzamelingsplan op voor Oekraïne

Deli Home België werkt samen met houtleverancier Feniks in Polen. De schaverijen van Feniks hebben een aantal Oekraïense mannen in dienst. Zij zijn echter vanwege de oorlog teruggekeerd naar hun thuisland om daar te vechten. Hun families verblijven nog wel in Polen en zijn opgevangen door de schaverijen.

Voor deze families maakt het team van Deli Home België zich hard. Samen met een aantal partners heeft zij daarom een inzamelingsplan opgezet. Maar liefst 14  pallets met eerste levensbehoeften zoals luiers en dekens, maar ook twee rolstoelen zijn ingezameld. Deli Home België haalde de goederen op en verzorgde en bekostigde de rit vanuit België naar Polen toe.

Onlangs heeft het team uit België heeft een schenking gekregen van 30.000 luiers en deze verscheept naar Feniks in Polen. Deze goederen zijn bestemd voor de Oekraïense vluchtelingen die zij opvangen.

Meer informatie:
Deli Home België
Watermolenstraat 16
9320 Aalst België
+31 (0)183 691 234
info.nl@deli-home.com
www.deli-home.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.