Deel 01/05

Dit zijn de meest gelezen interviews

Aan het einde van het jaar blikken we als redactie van Wonen360 terug op het afgelopen jaar. Naast de plaatsing van vele duizenden (pers)berichten, vonden ook tal van interviews plaats. In een vijfdelige serie, die we in de laatste (werk)week van 2022 publiceren, blikken we terug op de tien best gelezen interviews.

Vandaag zetten we plek 9 en 10 van de lijst 'Best gelezen interviews in 2022' in de spotlights. 


Henk Teunissen, founder van Rivièra Maison met rechts Arthur van Tienen, Senior Accountmanager.

Op plek tien staat het interview met Henk Teunissen, CEO van Rivièra Maison, waarin wordt gesproken over o.a. de nieuwe showroom en wat 2023 zal brengen.
Rivièra Maison voelt zich trendsetter. "We zijn vaak voorloper", zegt Henk Teunissen. Ook vertelt de CEO dat het volgend jaar beter wordt dan 2022. Voorheen was het bedrijf vooral bekend van de landelijke, klassieke stijl, nu profileert het zich als een veelzijdig, modern merk met een sterke merkbeleving. 


Links Klaas Bakker.

Het interview dat onze redactie had met Klaas Bakker van Cotap over 'De beste raad is voorraad en de beste koop is verkoop' staat op de negende plek van best gelezen interviews in 2022. De algemeen directeur blikt in dit gesprek terug op 2021 waarin het bedrijf enorme inspanningen heeft verricht om de voorraadbeschikbaarheid op peil te houden en meer prijsverhogingen te moeten accepteren.

Morgen, dinsdag 20 december, wordt het tweede artikel gepubliceerd in de reeks van vijf over de tien best gelezen interviews van 2022.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.