Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking De Interieur Club en Masterly Milaan tijdens Milan Design Week

Interieurprofessionals opgelet: De Interieur Club en Masterly Milaan organiseren tijdens de internationale designbeurs van het jaar een netwerkevent. De Interieur Club is bekend van de podcast voor interieurprofessionals en van de drukbezochte netwerkborrels op mooie interieurlocaties. In Milaan gaat alweer de achtste netwerkborrel plaatsvinden op een droomlocatie midden in de stad vlakbij de Duomo op woensdag 19 april.


Mark Timo, host van de wekelijkse podcast van De Interieur Club.

Ga jij dit jaar naar de interieur- en designbeurs Salone del Mobile in Milaan of ben je van plan om te gaan? En wil je Nederlandse designers en interieurbedrijven ontmoeten in Milaan? Of tips krijgen van je interieurcollega's waar je deze week zeker heen moet? Dan is de netwerkborrel in Palazzo dei Giurreconsulti iets voor jou. 

"Het is natuurlijk geweldig dat wij onze netwerkborrel kunnen doen tijdens Milan Design week op deze historische locatie met Masterly, het Nederlands Paviljoen. Op deze plek pakken jaarlijks dé Nederlandse bedrijven, ontwerpbureaus en collectieven volledig uit. Zij onderscheiden zich op het gebied van vormgeving en topkwaliteit producten. Als interieurprofessional moet je hier natuurlijk bij zijn", aldus Mark Timo host van de wekelijkse podcast van De Interieur Club. De tickets voor dit event zijn te krijgen via deze link.

Masterly Milaan
Masterly - the Dutch in Milano neemt al weer voor de zevende keer deel aan de Milan Design Week aan. Na zes jaar Palazzo Francesco Turati is het tijd voor een frisse upgrade naar een fantastische nieuwe locatie. Nu nog dichter bij de Duomo in het centrum van Milaan. Het Palazzo dei Giureconsulti fungeert als nieuw decor voor de collecties van meer dan honderd Nederlandse ontwerpers en bedrijven.

Nicole Uniquole, initiatiefnemer en curator van dit evenement, is gemotiveerd om er weer een ​​zeer gedenkwaardige editie van te maken. Masterly laat een compleet en gevarieerd designveld zien met relevant werk van architecten, meubel-, textiel-, bouw- en accessoirebedrijven, ontwerpers, kunstenaars, ambachtslieden, galeries en vakscholen voor design en interieur.

Meer informatie:
De Interieur Club X Masterly Milaan Netwerkborrel
Woensdag 19 april 2023 17.00 - 20.00 uur
Palazzo dei Giureconsulti
www.deinterieurclub.com
www.masterly.nu

Publicatiedatum: