Eerste inkoopmaandag van het nieuwe jaar

Trade Mart Utrecht houdt 9 januari New Years Event

Maandag 9 januari 2023 is weer de eerste inkoopmaandag van het nieuwe jaar. Deze dag houdt Trade Mart Utrecht een New Years Event voor alle exposanten en retailers. "We starten met een reguliere inkoopdag op etage 2 en 3 en sluiten af met een voorstelling van Rudolph van Veen in het Beatrixtheater. Na afloop proosten we gezamenlijk op het nieuwe jaar", aldus Trade Mart Utrecht. De show duurt van 16.00 t/m 17.30 uur. Na afloop is er een borrel om 17.30 uur.Bij Trade Mart Utrecht vind je alles onder één dak. Binnen de segmenten Jewels & Watches, Fashion & Lifestyle, Kitchen & Dining en Home, Living & Design, bieden ze een ruim aanbod aan woonaccessoires, speelgoed, koken en wonen, juwelen, horloges, modeaccessoires en meer.

Wil je als retailer met jouw collega’s de show bekijken en connecten met exposanten? Reserveer dan jouw plek via deze link. Wil je collega’s meenemen? Naast je eigen reservering kan je ook introducé-tickets reserveren waarbij je voor iedere introducee een eigen mailadres moet invullen, zodat zij een eigen ticket/toegangsbarcode ontvangen per mail.

Meer informatie:
Trade Mart Utrecht
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht
030 295 5911
info@jaarbeurs.nl
www.trademart.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.