Baenks Fashionable opent 13e brandstore

Op 15 december opent Baenks Fashionable Furniture officieel haar 13e Brandstore bij Hoogenboezem in de Woonmall Alexandrium te Rotterdam. ''Baenks is sinds 2016 het merk van de Internationale Meubel Groep dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, sublieme vormgeving, de beste materialen, het eigen ultieme zitcomfort en vooral de perfecte confectie.''

This is Baenks
Stijlvol, verleidelijk en met oog voor detail. Eigenzinnig op hun manier, omdat ze weten wie iemand wil zijn. Samen met speciaal opgeleide woonadviseurs en een unieke 3D-configurator zorgen ze ervoor dat elk zitmeubel altijd past, in een stof- of lederkleur die iedereen goed staat.

Stijlvol
Tijdens een bezoek aan de Brandstore wordt elke bezoeker ondergedompeld in een wereld van moderne en eigentijdse elegantie en meegenomen in de luxe sferen van Baenks Fashionable Furniture.

Ultiem zitcomfort
Baenks stelt zichzelf ten doel een ultiem zitcomfort te leveren. Elk zitmeubel wordt daarom gemaakt uit een selectie van de meest hoogwaardige en duurzame materialen. En combineert bij elk meubel de traditionele waarden van het vakmanschap en een exclusieve stijl met de nieuwste en beste productietechnieken. Een meubel van Baenks staat garant voor kwaliteit. Het merk biedt 7 jaar premium garantie en zorgt zo voor jarenlang genieten.

Hoogenboezem
Hoogenboezem is al meer dan 100 jaar een begrip op de grote woonboulevards van Barendrecht, Breda, Den Bosch, Den Haag en Woonmall Alexandrium. “Baenks onderscheidt zich met recht van andere woonwinkels. Door de stijlvolle en eigenzinnige presentatie wordt elk meubel vanzelf een Hero! Hierdoor is Baenks de aanwinst voor de Woonmall Alexandrium”, aldus de familie Hoogenboezem.

Profiel IMG
De Internationale Meubel Groep (IMG) is de organisatie achter de formules Baenks, Pronto Wonen, Profijt Meubel, Keukendepot en Superkeukens en de merken Inhouse, House of Dutchz, en Comfort Suite. Samen tellen de formules meer dan 150 winkels. Alle full-service concepten hebben met elkaar gemeen dat ze van, voor en door ondernemers worden ontwikkeld en geëxploiteerd. De thuisbasis van de Internationale Meubel Groep is Etten-Leur.

Meer informatie:
Baenks
www.baenks.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.