'Innovatief aanbod om spannend en inspirerend imago te geven'

imm Spring Edition verrast met Pure Galleries

Het innovatieve tentoonstellingsformat Pure Galleries zal de imm Spring Edition in juni 2023 een levendig design geven. Geïnspireerd door de kunstgalerie-esthetiek, wordt het concept door imm cologne-directeuren Dick Spierenburg en Bernd Sanden beschreven als het soort game changer dat Pure-exposanten verwachten van de speciale editie van het B2B interieurevent in Keulen.

Pure Galleries: Verfijnd formaat combineert gemak met een evenementgevoel
Geïnspireerd door de visuele esthetiek van kunstgalerijen en kunstbeurzen zoals ART COLOGNE, is het concept voor Pure Galleries gebaseerd op een hoogwaardige showcase bestaande uit minimalistische, personaliseerbare merkruimtes. "Indrukwekkend, ervaringsgericht, planbaar, eenvoudig, compact en voordelig", zo vat de nieuwe imm cologne-directeur en jarenlang creatief directeur Dick Spierenburg het nieuwe tentoonstellingsformat van Pure Galleries in minder dan tien woorden samen. “Pure Galleries is een compact, creatief concept dat perfect past bij interieurmerken die hoge eisen stellen aan hun merkidentiteit. Het geeft hen een zeer modern podium waar ze hun nieuwste producten op de markt kunnen presenteren op een manier die is afgestemd op hun doelgroep. De perfecte prijs-prestatieverhouding maakt deelname aan de voorjaarseditie 2023 van imm cologne een win-win.” De naam van het nieuwe formaat doet ook dienst als manifest: gebaseerd op ruime tentoonstellingsformaten in de kunstsector, zullen de ruimtes in Pure Galleries de sfeer van een kunstgalerie vastleggen. Zo'n 75 stands in verschillende maten, vormen en configuraties zullen in hal 11.2 een thuis bieden aan bekende merkfabrikanten uit de interieurbranche en een extra magneet zijn voor de bezoekers van de Spring Edition. In het midden van de hal wordt een verzamelpunt gecreëerd met de Speakers' Corner - een forum voor het bespreken van nieuwe lanceringen, nieuwe ontwikkelingen in het interieur en nieuws uit de branche. Een café dat openstaat voor alle exposanten van Pure Galleries rondt het aanbod van de formule af. Vakbezoekers op de imm Spring Edition profiteren van een ruime tentoonstellingsarchitectuur met een verbluffende ambiance. Pure Galleries is een nieuw format voor het ontdekken van inspirerende onderwerpen op het gebied van interieurdesign, nieuwe kleurenpaletten, meubels, verlichting, textiel, behang en accessoires.

Geplande tentoonstellingsarchitectuur met een uniek beursdesign
Exposanten kunnen kiezen uit vier standmaten variërend van 25 tot 72 vierkante meter. De rechthoekige ruimtes zijn 3 meter hoog en voorzien van spots. De wanden kunnen worden ontworpen in een selectie van vijf trendy kleuren. De doorlopende vloer maakt deel uit van de halarchitectuur en is een belangrijk ontwerpelement voor het creëren van het galerijgevoel. Muren die lijken te zweven, verlaagde rasterplafonds en scheidingswanden bieden de creatieve vrijheid om de inspirerende merkuniversums van de exposanten in scène te zetten. “We hebben naar onze exposanten geluisterd en met Pure Galleries hebben we een nieuw formaat toegevoegd dat een oplossing is voor de huidige uitdagingen en exposanten een berekenbare kans geeft om deel te nemen aan de Spring Edition. Met de lancering van Pure Galleries zijn er nauwelijks excuses meer om niet deel te nemen aan de imm Spring Edition 2023”, zegt directeur Bernd Sanden zelfverzekerd.

Exposanten Pure enthousiast over het nieuwe galerijenconcept voor de Spring Edition
“We hebben ontzettend goede reacties gekregen op het galerieconcept van onze Pure-exposanten”, zegt Dick Spierenburg. “Toen we het concept aan geselecteerde exposanten presenteerden, bleek uit de feedback dat we op de goede weg zijn.” "Ik heb er alle vertrouwen in dat we de komende weken de eerste spannende namen kunnen aankondigen", voegt Bernd Sanden toe. De imm Spring Edition vindt plaats van 4 t/m 7 juni 2023 in de Koelnmesse beurshallen in Keulen.

Meer informatie:
imm Cologne
www.imm-cologne.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.