Waarom hebben Dick en Yvonne van Raalte hun bedrijf Mars & More verkocht?

Gisteren meldde Wonen360 dat groothandel B-Living van directeur Joris Coppes Mars & More uit Zwolle heeft overgenomen. Vandaag vertelt Dick van Raalte waarom hij en zijn echtgenote Mars & More hebben verkocht en wat dat voor hun klanten betekend.


CEO Dick van Raalte van Mars & More. FOTO LEO ELENBAAS

"In 1997 zijn Yvonne en ik samen het bedrijf gestart en ondertussen werken we dagelijks met meer dan 25 enthousiaste collega’s. Natuurlijk ga je dan ook nadenken over het waarborgen van de toekomst en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een partner die goed bij ons past en waarbij wij wederzijds van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Die partner hebben we gevonden in B Living. Een ambitieus jong bedrijf waar een aantal bekende merken zoals Hakbijl glas, Blyco textiel en Linnen & More zijn ondergebracht. Met de toevoeging van Mars & More kan B Living u een nog uitgebreider productaanbod aanbieden. Maar er zijn meer voordelen. B Living beschikt over een prachtige showroom in Hengelo en samen met hun kunnen we ons presenteren op de grote internationale beurzen. Daarnaast is het uitgebreide verkoopnetwerk van accountmanagers en agenten een mooie aanvulling voor het merk Mars & More. Wij op onze beurt brengen onze uitgebreide kennis in van cash & carry’s, e-commerce en natuurlijk onze onderscheidende collecties.

De doorontwikkeling van deze collecties blijft gewaarborgd omdat Yvonne en haar team daar de komende jaren verantwoordelijk voor blijft en ik mij zal concentreren op verdere uitbouw van cash & carry’s  en het online platform. Dus al met al is er veel nieuws onder de zon maar veel blijft ook hetzelfde.
Ook zullen wij volgend jaar aanwezig zijn op beurzen. Wij kijken er naar uit u weer persoonlijk te kunnen ontmoeten op onze stand, in voorjaar 2023 zullen we in ieder geval aanwezig zijn op de Heimtex (hal 12.0 stand C88) en de Christmasworld/ Ambiente (Hall6.0 stand C40) in Frankfurt", besluit Dick van Raalte.

Meer informatie:
B-Living
Platinastraat 100
7554 NB Hengelo
053 487 7411
info@b-living.eu 
www.b-living.eu 

Mars & More
Voltastraat 30-32
8013 PM Zwolle
038 460 6010
sales@marsmore.com 
www.marsmore.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.