Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

UW Woonboek viert 5e editie in Koningsblauw

Bijna traditiegetrouw is eind vorige maand de jubileumeditie van UW Woonboek uitgebracht. Deze vijfde uitgave van het hardcover koffietafelboek is dikker dan voorheen en telt maar liefst 15 interieurarchitecten die zijn of haar mooiste project van 2022 presenteren. "Een prachtig en inspiratievol tafelboek dat een feest is om te geven of te ontvangen tijdens de feestdagen", laat woordvoerster Nancy van der Drift weten.

"Het 448 tellende woonboek nodigt je uit om je te laten inspireren. Heerlijk op de bank, onder een warme plaid met een lekker drankje, blader je urenlang door de mooiste interieurs van Nederland. Dankzij de projecten van diverse interieur specialisten en bekende Nederlandse architecten zoals Hans Kuijten, Osiris Hertman, Kees Marcelis, Remy Meijers, Roos Reedijk, Michiel de Zeeuw, Stephen Versteegh, Thomas Eurlings, Roelfien Vos, Inge Bouman, Jeroen de Nijs, Marie-Gon, Lisa van Nes, Jolanda Knook, Doreth Eijkens, Percy van der Werve en Sabine Kerkenaar, word je ondergedompeld in de mooiste interieurs."

Fantastische reportages
"De fantastische reportages worden afgewisseld met prachtig beeldmateriaal van diverse interieurmerken en kunstenaars. De vijfde editie geeft een nog completer beeld van de huidige woontrends en de mogelijkheden op gebied van interieur. Met zijn gouden letters is dit Koningsblauwe tafelboek een echte musthave voor de interieurliefhebber."

Dromen over interieur
“Dit jubileumexemplaar van UW Woonboek is ontstaan dankzij ons fantastische team. Dit woonboek is daarmee van zoveel persoonlijke waarde. Wij zijn met elkaar trots op het eindresultaat,” aldus een trotse Stephan Beelen, eigenaar van uitgeverij BouwMedia.
“Al vijf jaar maken we met ontzettend veel liefde en passie het Woonboek, dat begon als een eenmalige uitgave. Dankzij het enthousiasme van onze adverteerders, de architecten, stylisten, specialisten, kunstenaars en natuurlijk ons team is ook onze droom uitgekomen om deze bijzondere jubileumeditie, nummer 5, uit te brengen.”

Het boek is via deze link te bestellen.

Meer informatie:
UW Woonboek
www.uw-woonmagazine.nl 

 

Publicatiedatum: