Tweede Miaw Award in 2022 voor ZUMI

Voor de tweede maal dit jaar valt ZUMI in de prijzen in Parijs. Een vierde maal op vier jaar. "Deze keer werden we beloond met de Miaw Award voor onze opmerkelijke en duurzame innovatie in de categorie verlichting", begint sw Belgische fabrikant van verlichting en akoestiek ZUMI in haar persbericht.De Zero Waste tafellamp dankt zijn naam aan zijn ecologische inslag, want hij is gemaakt van natuursteenafval en is een ontwerp van Danny Hoorelbeke (Project Vijf) en Wim Demoen (SOM architecten).

"ZERO WASTE is een manier om optimaal gebruik te maken van een kostbaar goed dat te vaak wordt weggegooid, hoewel het een echt duurzaam natuurproduct is. Zich bewust van al dit onbenutte en verspilde potentieel, hebben wij met ZUMI besloten de trend te keren door samen met de ontwerpers een uniek, functioneel en chic object te creëren."

Want hoewel ze resoluut verantwoord is, vergeet de lamp niet om ook elegant te zijn dankzij haar geraffineerde en tijdloze silhouet. Op zichzelf weet hij een kamer te sublimeren en al zijn cachet te geven...

Technisch is de Table Lamp uitgerust met de hoogst kwalitatieve LED-oplossing met een levensduur van 72 000 uur en een driver met een levensduur van 100 000 uur. Vijf jaar garantie is een standaard bij ZUMI. De Table Lamp heeft een zeer laag verbruik en een CRI van 90+.

De keuze van de jury
De jury werd overtuigd door de vindingrijkheid van de aanpak van Zumi en de zero waste doelstelling met deze innovatie.  En het is ook omdat we van natuursteen houden dat we de lampentafel een MIAW AWARD voor Innovatie toekennen in de categorie "Verlichting".

ZUMI streeft naar kwaliteit, lange levensduur, laag verbruik en steeds herstelbaar. "Het circulaire verhaal proberen wij altijd zo goed mogelijk te benaderen. 2023 wordt voor ZUMI een uitdaging, ons bedrijf en ons portfolio is klaar om internationaal partners te vinden en om ons producten te laten voorschrijven in diverse projecten gaande van residentieel, hospitality, kantoren en zorgsector", besluit ZUMI.

Meer informatie:
ZUMI
Nieuwpoortsesteenweg 178
8470 Gistel
+32 (0)59 29 09 95
info@zumi.be
www.zumi.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.