Malafide ondernemer gaat na 123Badinstallaties vrolijk verder met nieuw bedrijf

Een malafide ondernemer, die met zijn voorgaande ondernemingen 123Badinstallaties en 123Bouwbedrijf al tientallen klanten dupeerde, gaat vrolijk verder met een nieuw bedrijf. En je raadt het al, ook hier gaat het er niet vlekkeloos aan toe. Ook over Bouw10 regent het klachten, weet Omroep West te melden.Ook Quote heeft het een en ander opgezocht over de ondernemer. Jawid Habib is volgens het handelsregister de eigenaar van 123Badinstallaties, Compleet Huis BV en van 123Bouwbedrijf. Zijn broer Nawid Habib richt in september Bouw10 op, vlak nadat 123Bouwbedrijf wordt overspoeld door klachten van ontevreden klanten. Nawid Habib was in 2017 medeoprichter van ICO Headstart, een omstreden beleggingsfonds voor cryptomunten dat bijna twaalf miljoen euro ophaalde.

Omroep West heeft de broers Habib om een reactie gevraagd, maar daar is vooralsnog geen antwoord op gekomen. In een eerder artikel over de misstanden bij 123Bouwbedrijf zei eigenaar Jawid Habib: "Door de lange levertijden vanwege de coronacrisis en de Oekraïne-oorlog zijn enkele projecten vertraagd opgeleverd." Hij beschuldigde klanten van 'een lastercampagne', waardoor leveranciers stopten met materiaal leveren.

Bron: Omroep West


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.