Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ikea en Sonos introduceren Symfonisk-vloerlamp

In 2019 werd de eerste Symfonisk-lampspeaker gelanceerd, het eerste producten dat Ikea en Sonos samen ontwikkelden. Nu gaat de samenwerking verder met de introductie van de volgende versie van Symfonisk – in de vorm van een vloerlamp. Net als de vorige producten die door Ikea en Sonos zijn ontwikkeld, combineert de nieuwe Symfonisk vloerlampspeaker geluid van hoge kwaliteit met een doordacht ontwerp, en past hij op een nieuwe manier in het huis om het meeste uit de leefruimte van mensen te halen.



“We hebben veel geleerd over hoe mensen licht en geluid willen inrichten. We weten ook dat veel mensen meerdere lichtbronnen op verschillende niveaus en delen van de kamer willen hebben om de juiste sfeer te creëren. De uitdaging om niet genoeg ruimte te hebben voor een tafel om de lamp op te zetten, bracht ons ertoe om de vloerlamp te creëren”, zegt Stjepan Begic, Range Design Leader bij Ikea Sweden.



Zowel Ikea als Sonos erkennen het belang van geluid en het positieve effect ervan op het leven thuis. Sfeer creëren door middel van licht en geluid staat centraal in het Symfonisk assortiment. De Symfonisk-producten worden gewaardeerd omdat ze de integratie van geweldig geluid in functionele meubelstukken mogelijk maken, waardoor ze de mogelijkheid omarmen om een ​​van de grootste uitdagingen bij het plaatsen van luidsprekers te overwinnen: ruimte vinden voor een ander object en opgaan in de leefruimte.



"Sinds de lancering van de eerste Symfonisk-luidspreker hebben we voortgebouwd op wat we hebben geleerd om een ​​fantastisch klinkend en fantastisch uitziend meubelstuk te creëren dat de wereld van woninginrichting en geluid dichter bij elkaar brengt dan ooit", zegt Stjepan Begic.

Publicatiedatum: