Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selé zag een droom werkelijkheid worden

Een droom die werkelijkheid werd: in januari 2023 bestaat Selé één  jaar. Het bedrijf begin haar avontuur met het 18° bed en Vita-100 matras, "maar met trots kunnen we zeggen dat onze collectie slaapkamer producten verder gegroeid is", laat Selé weten. "Onlangs lanceerden we ons eerste nachtkastje en een modulair hoofdbord met bijpassend cilinder kussen. Gemaakt in Nederland en ontworpen door onze medeoprichter Aad Bos."


Oprichters Aad Bos, Wes Botman en Coen van de Sandt.

Selé is ervan overtuigd dat onze nachtrust en slaapkamer meer aandacht verdienen – zowel op het gebied van comfort als kwaliteit. Wat begon als een idee om high-end matrassen naar de consumenten-markt te brengen, leidde uiteindelijk tot een bedrijf met een bredere focus. Er is aandacht voor de gehele slaapkamer, met producten die in Nederland worden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen.Meer informatie:
Studio Selé B.V.
Herengracht 340-O
1016 CG Amsterdam
+31(0)207008318
www.studiosele.com

Publicatiedatum: