Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Snelgroeiend Corné Wonen wil minimaal drie winkels openen in 2023

"We zoeken ambitieuze franchiseondernemers"

Enkele jaren geleden had nog niemand gehoord van Corné Wonen, maar door den jaren heen heeft het interieurbedrijf aan de weg getimmerd. Na de oprichting van het eerste filiaal in Amsterdam, zijn ook er ook zaken in Rotterdam en Hazerswoude geopend. Eigenaar Yasin Tas is ambitieus en geeft aan de komende jaren nog vele andere winkels te openen. Om deze reden is hij op zoek naar gemotiveerde franchiseondernemers.



Flink uitbreiden
"Volgend jaar willen we minimaal drie nieuwe winkels openen", stelt Yasin, die dit niet alleen als een droom ziet, maar als een realistisch doel. "Het concept is schaalbaar. Binnen een jaar heb je de kosten eruit en kun je winst gaan draaien. Dit hebben we de afgelopen jaren gezien." Ook de stap naar het buitenland zal niet lang meer duren. Nadat er een fundering staat in Nederland, zullen ook België en Duitsland betreden worden.

Toplocaties
Naast enthousiaste ondernemers, is Yasin op zoek naar geschikte locaties. "We mikken op toplocaties. Het liefst open ik winkels op een
woonboulevard, maar ook in een druk centrum is een optie. Het gaat erom dat het een plek is waar veel mensen komen." De eerste drie winkels liggen volledig in lijn met deze filosofie. Zo kunnen consumenten bij Corné Wonen terecht in Woonmall Villa Arena, Woonmall Alexandrium en aan de Rijneke Boulevard.



Enkel Nederlandse leveranciers
Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Corné Wonen, biedt het enkel meubelen aan van Nederlandse fabrikanten. "We geven standaard tien jaar garantie op banken. Ik weet namelijk wat voor een kwaliteit het heeft." Alle banken, fauteuils, kasten, tafels, stoelen, vloerkleden, verlichting en decoratie worden verkocht onder het eigen
label Corné Wonen. Tevens zijn er ook bekende Nederlandse merken. 

Maatwerk
Een goed voorbeeld hiervan is: maatwerk. De kledingindustrie kan niet zonder, maar binnen de meubelen begint dat sinds enkele jaren pas op te komen. "Hier onderscheiden we onszelf van vele anderen winkels. Vrijwel al onze kasten en banken kunnen volledig op maat besteld worden. Niet alleen de diepte en hoogte kan bepaald worden, ook qua stoffen hebben we eindeloze mogelijkheden. In het standaard assortiment kan er al gekozen worden uit meer dan 1000 verschillende soorten."



Scherpe prijzen
Tegelijkertijd trekt de woonwinkel de aandacht door de scherpe prijzen. Yasin legt uit waarom dit mogelijk is: "Alle winkels die we openen hebben weinig vierkante meter. Dit doen we bewust. Hierdoor hoeven we namelijk minder kosten door te berekenen aan de klant." Sinds enkele weken is ook de nieuwe website online gegaan, waar consumenten informatie op kunnen doen.

Opzoek naar de juiste mensen
De juiste mensen vinden is momenteel het grootste obstakel. "Als we in Nederland geen personeelstekort hadden gehad, waren we al een stuk verder geweest", durft Yasin te zeggen. Zo is hij onder andere op zoek naar franchiseondernemers die in zee willen gaan met Corné Wonen. 

Maar wie zoekt hij dan precies? "Vooral geen cowboys, zoals je in de keukenbranche nog wel eens ziet. Het hoeft niet per se iemand te zijn die al tientallen ervaring heeft binnen de meubels. Als je maar passie hebt voor interieur. Alleen dan kun je met liefde meedenken met de klant. Daar gaat het uiteindelijk om", besluit Yasin, die zelf een hekel heeft aan gladde verkopers. Een relaxte sfeer, dat is wat hij wil in zijn zaken.

Kun jij jezelf hierin vinden? En durf jij de stap aan te gaan als franchise ondernemer? Neem dan contact op via 085 483 60 48 of info@cornewonen.nl 

Kun jij jezelf hierin vinden? En durf jij de stap aan te gaan als franchiseondernemer? Neem dan contact op via 085 483 60 48 of yasin@cornewonen.nl.

Meer informatie:
Corné Wonen
085 483 60 48
yasin@cornewonen.nl
www.cornewonen.nl