Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Binnenkijken bij Romy Boomsma

Elke maand gaat SUITE702 op bezoek bij een creatief, kleurrijk en inspirerend persoon. Zij of hij is de 'bedMATE of the month'. Deze maand ging allround creative Nicole Huisman langs bij Romy Boomsma, die haar droomleven leeft op de boerderij.

"De bedMATE is het meest iconische item in onze collectie. Het extra lange kussen dient als headboard, maar ook als knuffelmaatje, een vriend die steun geeft", aldus Nicole.Romy vertelt: "Ik ben opgegroeid in hele kleurrijke huizen. Met een heleboel kunst, beelden, behang, antiek, velvet, linnen, prints, warme kleuren en gouden kranen. Het is me dus eigenlijk een beetje met de paplepel ingegoten en mijn ouderlijk huis leek wel een filmset, of een theater’, aldus Romy. ‘Kleur hoort voor mij dus al van jongs af aan bij een thuisgevoel."

Wie rondscrollt op Romy’s Instagram-pagina, krijgt instant zin om zelf kleur aan zijn of haar kast en interieur toe te voegen. Romy’s warme, gezellige pallet met een randje boho voelt rijk en knus, je hebt zin om erin te kruipen. "Ons huis nu is een boerderij uit 1784 en er zijn ook echt delen van de boerderij die nog zo oud zijn. Ik vind dat zo bijzonder, hoeveel mensen er door de eeuwen heen dezelfde trap hebben belopen als wij nu. Het is hier heerlijk wonen en voelde al heel snel als thuis. We hebben niets verbouwd, maar wel overal kleur toegevoegd. Daardoor voelde het al meteen thuis toen we verhuisden als ‘onze’ plek."Wie Romy volgt is het niet ontgaan (het heeft vast een wishlist gemaakt): Romy’s keramiek. "Oh, ik vind dit de meest fantastische ontdekking in jaren! Het is alsof ik de creativiteit die ik in mijn hoofd heb nu via mijn handen tot uiting kan laten komen. En dan niet alleen het bedenken, maar het daadwerkelijk maken. Zo’n heerlijk gevoel. Het is handvormen wat ik doe, de inspiratie haal ik overal en nergens vandaag en sinds ik een eigen oventje op het erf heb vind ik het nóg leuker."

Momenteel vult Romy haar dagen met moederen, influencen, ontwerpen, veel lezen, keramieken, het boerderij-leven en ontzettend genieten van het feit dat al haar passies samenkomen. "Dat werk mij energie geeft, mijn hobbies me rust en het gezinsleven hier op de boerderij enorm veel voldoening." Kleien, drogen, stoken, glazuren, stoken - Romy draait er haar hand niet voor om. "Het leert me om wat minder ongeduldig te zijn en meer te genieten van het hele proces, in plaats van alleen het eindproduct."Romy heeft ooit een opleiding Edelsmeden gevolgd, maar dit gaf haar niet dezelfde voldoening als keramieken. Maar het ontwerpen van sieraden vind ze wel fantastisch - dit resulteert in verschillende sieraden-collecties voor Anna + Nina, waar Romy enorm trots op is. "De match met Anna en Nina is zo een goede. Ze zijn te gek en we voelen elkaar helemaal aan, in januari openen we samen onze eerste piercingshop en lanceren we onze eerste lijn zelf ontworpen piercings."

Romy ging voor een warm herfstpallet op bed. "Linnen, een mix van donkere en lichte kleuren. Bruin en verschillende roze-tinten die terugkomen in het behang. Ik wil dat een slaapkamer voelt als een nestje. Met kleur, maar ook dat het voelt als een eenheid, waardoor het rust geeft."

Meer informatie:
SUITE702
Elementenstraat 14-B
1014 AR Amsterdam
+31 (0)20 737 06 52
[email protected]
www.suite702.com

Publicatiedatum: