Moonlight collectie combineert keramiek en licht in een eigentijds jasje

Elke muur verdient het om zijn eigen verhaal te vertellen en versterkt worden door het perfecte licht maakt het verschil, aldus het Italiaanse verlichtingsmerk Prandina. ''Of het nu een gang is of de omtrek van een hoofdruimte, door de perfecte wandlamp te kiezen, kun je de sfeer van de hele ruimte verdraaien en perfectioneren.''Geïnspireerd door de zachtheid van indirect licht, is Moonlight een wandlamp die speelt met volle en lege details, met strikte en organische lijnen, met stilte en aanwezigheid.
De schaal, met een lichte en delicate vorm, ontwikkelt zich rond een centrale spleet die het algehele uiterlijk lichter maakt. Bovendien creëert de spleet een dialoog tussen de lamp en de muur die hem verwelkomt.

Moonlight herinnert aan de fabricagetraditie, die van de Bassanese keramiek, en herziet zijn esthetisch potentieel in een hedendaags perspectief. De wandlamp is een 100% Italiaans ontwerp van Filippo Protasoni.

Meer informatie;
Moonlight - Prandina Lighting 
marketing@prandina.it 
www.prandina.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.