Moooi's nieuwe collectie creëert illusie van 'twee eetstokjes die iets lekkers vasthouden'

Moooi heeft begin december de NomNom Light collectie van Odin Visser gelanceerd. Hiermee voegt het Nederlandse lifestyle merk een eigentijdse en veelzijdige hanglamp toe aan hun collectie. De eenvoud van twee rechte lijnen en een bol creëert de speelse illusie van twee eetstokjes die iets lekkers vasthouden. Maar niet alles is wat het lijkt. De inspiratie voor de NomNom Light kwam niet voort uit honger, maar uit de behoefte om iets speels en toch elegant te creëren. Een ontwerp dat zou uitblinken in eenvoudige functionaliteit, maar toch intrigerend bleef. De toegankelijk geprijsde NomNom Light is verkrijgbaar in zes kleuren, Nori, Wasabi, Ginger, Blossom, Indigo en Ruby, en is vanaf 6 december wereldwijd verkrijgbaar bij Moooi.com, Moooi Brand Stores en Moooi dealers.

Moooi presenteert NomNom... gewoonweg onweerstaanbaar
De eenvoud van twee rechte lijnen en een bol creëert de speelse illusie van twee eetstokjes die iets lekkers vasthouden. Is het een bolletje rijst? Een marshmallow? Een knoedel? Als je beter kijkt, zie je dat de zijkanten van de glazen bol van de hanglamp zachtjes zijn samengedrukt, wat de indruk van eetstokjes die iets lekkers vasthouden creeert. Wat het ook is, het speelse karakter van NomNom tovert een glimlach op je gezicht en een tinteling in je buik! De NomNom Light is gewoonweg onweerstaanbaar, en met zes kleuren om uit te kiezen is er een smaak voor iedereen!

Volledige controle over de NomNom Light met de draadloze wandschakelaar
Elk moment van de dag of zelfs uw stemming vereist specifieke verlichting. Met de draadloze wandschakelaar van Moooi heeft u met één aanraking volledige controle over uw NomNom Light. U hoeft de bedrading van uw huis niet te veranderen. De draadloze wandschakelaar heeft geen elektriciteit nodig (behalve de 110V versie). Het werkt met een energy harvesting techniek, wat betekent dat wanneer u het gebruikt; het zichzelf oplaadt. Het volledige dimbereik zorgt voor helder licht, perfect voor wanneer u werkt of kookt. En wanneer de nacht valt, kunt u uw eigen NomNom Light met één simpele aanraking dimmen zodat het past bij het moment. De draadloze wandschakelaar wordt geleverd in wit en antraciet en is afzonderlijk verkrijgbaar.

Ook verkrijgbaar: Mixing Pixels
Ook verkrijgbaar vanaf 6 december is Mixing Pixels van Ruben de Haas. Mixing Pixels is een collectie tapijten die voortkomen uit de speelse nieuwsgierigheid van de Haas naar kleuren en het ontdekken van nieuwe technieken. Elk ontwerp is een artistieke herinterpretatie van bestaande tapijten in de Moooi collectie, maar 'gemixt' tot een andere vorm en compositie. De Haas koos tapijten van ontwerpers die hij bewondert: Studio Job, Front, Kit Miles, Emma Larsson, Jae Yong Kim, Sjoerd Vroonland, Moooi en Claire Vos. De collectie bestaat uit 12 ontwerpen in levendige kleuren en abstracte vormen.

Speels minimalisme
De inspiratie voor de NomNom Light begon niet met de behoefte aan een snack. Dit bescheiden formaat hanglamp is het perfecte voorbeeld van de kunst van het weglaten en toch onderscheidend blijven. Het resultaat uit het willen creëren van iets dat opvalt oog springt, zonder onnodige details. De ontwerper van de NomNom Light, Odin Visser, noemt het speels minimalisme. Twee rechte lijnen en een bol. Die waren de enige drie elementen die hij nodig had om een intrigerende en toch eenvoudige hanglamp te maken.

Meer informatie:
MOOOI
www.moooi.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.