Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hylas presenteert nieuwe Tibelly collectie

Hylas, al 40 jaar specialist in het confectioneren van textiel voor de zonweringbranche, presenteren de nieuwe Tibelly collectie. De lijn wordt aangevuld met verschillende unikleuren en twee rustige fantasiestrepen in diverse kleuren.



Bestaand en nieuw vullen elkaar aan
De compacte collectie wordt aangevuld met verschillende unikleuren, waarvan vijf met een nieuwe Piqué-structuur in grijs- en bruintinten. Ook twee rustige fantasiestrepen in diverse kleuren zijn beschikbaar. Naast het populaire grijs en taupe, zijn onder andere denimblauw, mosgroen en goudgeel nieuwe blikvangers in onze collectie. De nieuwe dessins vormen een aanvulling op de vertrouwde klassiekers en maken de collectie compleet.



Nieuwe uitstraling
Qua uitstraling is er gekozen voor het gevoel van buitenleven, de warmte van de zon en de wind door je haren. Waar je in alle vrijheid van kan genieten in de beschermende schaduw van Tibelly doek. "We hebben hiervoor een nieuw campagnebeeld en uitstraling gecreëerd binnen bekende en bewezen presentatiemiddelen. De stalenboeken en hangstalensets die als zeer prettig worden ervaren, houden dezelfde vormfactor en zijn in een nieuw jasje gestoken", aldus Tibelly.



Meer informatie:
Hylas
Ambachtsweg 7
6662 NV Elst
0481 371 948
www.hylas.nl

Tibelly
Kanaaldijk 11
5683 CR Best
0499 328 600
www.tibelly.nl

Publicatiedatum: