Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe zomercollectie van Ikea

Terwijl de temperaturen buiten dalen, komt Ikea met een vrolijke buitencollectie. De nieuwe producten geven sfeer aan tuin en balkon. "Serveer een uitgebreide lunch aan de buitentafel van massief acaciahout of ontspan met een goed boek op het beige ligbed. Versier je tuin met de sfeervolle lampionnen en organiseer een gezellige barbecue op een warme zomeravond. Liever een dag met je voeten in het zand?", begint Ikea haar persbericht. De nieuwe collectie is vanaf maart in alle Ikea winkels en online verkrijgbaar.



Zomerse kleuren
Ikea vervolgt: "Geniet van een stranddag onder de gele STRANDÖN parasol met witte stippen, terwijl je tot rust komt op de bijpassende, gestreepte strandmat met handig opbergvak. Na een lange dag relaxen, vouw je de strandmat in een handomdraai op tot een schoudertas en berg je de parasol op in de gestipte draagtas. Waait het iets te hard of ben je op zoek naar een schaduwplekje? Kruip dan onder het groene STRANDÖN wind- en zonnescherm en dommel weg met het geruis van de zee op de achtergrond. Als je liever thuis van de zon geniet, dan kan dat in de kleurrijke gestreepte schommelstoel. 



Dineren in de tuin
Met het acaciahouten NÄMMARÖ scherm kan je op een subtiele manier verschillende ruimtes creëren in de tuin. Scherm de buitendouche af voor wat privacy of maak een afgeschermd eetgedeelte naast de barbecue. Met de TVARÖ banken in rotanstijl maak je een gezellige loungehoek op het terras. Deze rotanbanken worden met de hand gemaakt, waardoor ze allemaal uniek zijn. Nodig vrienden en familie uit voor een uitgebreid diner - bereid op de zwarte GRILLSKÄR barbecue. De barbecue heeft een handig keukenblad zodat je de ingrediënten voor de maaltijd binnen handbereik hebt.  



Lange zomeravonden  
Met de SOMMARLÅNKE decoratieve verlichting creëer je een sterrenhemel boven de tuin en het terras. De slinger met gele papieren lampionnen hang je gemakkelijk op, net zoals de LED-hanglampen in blauwe en witte uitvoering. Hang de verlichting in een boom, aan het balkon of aan de parasol en klets uren onder de romantische schemering van de lampjes. De stalen witte vloerlampen geven warm licht en maken het zomergevoel compleet. 



Tijdloos
De SEGERÖN buitenmeubelcollectie is ontworpen voor alle weersomstandigheden en daarmee geschikt voor Nederlandse tuinen en terrassen. Het moderne beige ligbed is ideaal om in de tuin op weg te dommelen. Ben je op zoek naar een tijdloze loungeset? Met de bankstukken kan je verschillende opstellingen creëren. Stel jouw perfecte zithoek samen – groot of klein, precies wat jouw tuin toelaat. – om te genieten van het mooie zomerse weer", besluit Ikea.



Meer informatie:
Ikea
www.ikea.nl

Publicatiedatum: