Collectioneurs.nl maakt een doorstart

Een kunstplatform van en door verzamelaars, maakt een doorstart. De curator heeft 1 december overeenstemming bereikt met kunsthandel Art Dumay. Hierdoor kan het online platform Collectioneurs.nl, waarop kunst van eigenaar wisselt, blijven bestaan. Medeoprichter Jeroen Harinck blijft als adviseur nog betrokken bij de herstart van Collectioneurs.nl.Doorstart stelt toekomst veilig van Collectioneurs.nl
Curator Edward van Lent: “We zijn verheugd dat we Collectioneurs.nl door middel van een doorstart veilig hebben kunnen stellen. We hebben samen met voormalig eigenaar Jeroen Harinck gekeken wie de beste partij was om Collectioneurs.nl voort te laten bestaan. Voor ons was het vrij snel helder dat Art Dumay de beste optie is. Zij zijn een wereldspeler in de kunstbranche en hebben al jarenlange ervaring als bemiddelaar van kunstverkoop. De activiteiten en ambities van Art Dumay sluiten goed aan op de doelstellingen van het platform Collectioneurs.nl.”

Over Art Dumay
Art Dumay is al ruim 25 jaar een kunsthandel in het Brabantse Nuenen. Hier bevindt zich naast een eigen showroom ook een lijstenmakerij, taxatieservice en restauratie atelier. Via diverse online platforms, zoals exclusieve veilingen op Catawiki en de internationale sites Artsy en 1StDibs bemiddelen zij onafhankelijk tussen kopers en verkopers van kunst. Daarmee bereikt Kunsthandel Art Dumay de hele markt, van Europa tot de Verenigde Staten en Azië.

Meer informatie:
Collectioneurs.nl
0031 (0)40 2845208
mailinfo@artdumay.com
shop.collectioneurs.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.